Fotbal intern

“Mi-e greu să mă cobor la nivelul lui Mulţescu! Nu stau să-i dau lecţii de educaţie”

Fostul selecţioner Răzvan Lucescu regretă accidentarea lui Gabi Tamaş, care va sta departe de gazon pentru şase luni. “Tamaş este o mare pierdere pentru echipa naţională. Dar mă gîndesc,...
23.09.2014 | 11:26
Mie greu sa ma cobor la nivelul lui Multescu Nu stau sai dau lectii de educatie

Fostul selecţioner Răzvan Lucescu regretă accidentarea lui Gabi Tamaş, care va sta departe de gazon pentru şase luni. “Tamaş este o mare pierdere pentru echipa naţională. Dar mă gîndesc, în primul rînd la el, cît de greu îi este”, a spus Lucescu la Sport.ro.

După despărţirea de Petrolul au apărut informaţii conform cărora Răzvan Lucescu ar fi dorit în Grecia, de Skoda Xanthi. Referitor la acest subiect, fostul antrenor al “lupilor” a declarat: “Voi lua în aceste zile o decizie, dacă voi sta pînă în iarnă, dacă voi accepta o ofertă acum. Sînt într-un moment de frămîntare. Nu regret că am revenit în Liga 1. Toate experienţele contează la formarea noastră ca profesionişti. Nu m-aş duce niciodată la Astra în locul lui Isăilă”.

Răzvan Lucescu a preferat să nu îi răspundă dur lui Gheorghe Mulţescu, după ce actualul antrenor al Petrolului îl acuzase că echipa nu este bine pregătită fizic. “Ceea ce un om spune îl caracterizează. Îmi este foarte greu să mă cobor la nivelul lui Mulţescu. Ştiu foarte bine ce am făcut acolo. Ar trebui să existe un anumit respect la nivelul nostru. Dar nu stau eu să dau lecţii de educaţie unui om sau altuia”, a spus Lucescu Jr..

Lucescu Jr. consideră că Mutu a fost inspirat alegînd să plece în India. “Este alegerea lui, e o oprtunitate de a cîştiga niste bani pe final de carieră. Părerea mea este că a făcut bine că a acceptat oferta din India. Încă din iunie a fost dorit acolo. Pentru moment s-a renunţat, acum s-au făcut presiuni care l-au făcut pe Adi să accepte”, a spus fostul selecţioner.

Întrebat dacă s-ar întoarce să antreneze în Arabia Saudită, Răzvan Lucescu a declarat: “Da, de ce nu? Pentru mine, în viaţă, contează experienţele. Am fost sus, am plecat în Liga 2, am revenit sus, apoi am plecat la arabi, am revenit aici. Asta este mentalitatea mea”. 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!