Revista FANATIK

„Îmi vine să mă duc să-i iau cu lopata!” Interviu cutremurător în FANATIK cu Petre Cozma. Un tată care nu uită și nu iartă!

23.09.2018 | 10:37
Interviu cutremurător în revista FANATIK din septembrie cu Petre Cozma. Un tată care nu uită și nu iartă!

Revista FANATIK vă oferă în luna septembrie 48 de pagini pline de exclusivități. Dezvăluiri tari, interviuri dure și pline de emoție, reportaje pline de viața surprinse la „locul faptei”, fotografii inedite comentate cu mult umor și integrame. 48 de pagini unice la doar 5 lei. Citiți numărul din septembrie al revistei FANATIK că nu știți ce pierdeți! A apărut revista FANATIK pe luna septembrie!

Au trecut 9 ani și 7 luni de la tragedia care a lovit familia Cozma. Marian, cel mai înalt handbalist din lume la vremea aceea era înjunghiat mortal într-un bar din Veszprem, orașul care, altfel, îl adula pe handbalistul român. Ucigașii, de etnie romă, au fost condamnați inițial pe viață, apoi li s-au redus pedepsele treptat și au ajuns acum să fie eliberați pe rând la nici un deceniu de la asasinatul comis cu sânge rece.

Revisata FANATIK a vorbit cu Petre Cozma, un tată îndurerat care nu uită și nu iartă!

Revista FANATIK vă oferă în numărul din septembrie un interviu cutremurător, cu lacrimi în ochi și multă, multă durere, cu un tată îndurerat și încrâncenat, care nu uită și nu iartă asasinarea copilului său. Premeditată, susține Petre Cozma, „Erau chitiți pe el… Dacă au făcut cercul, vă arăt reconstituirea, au făcut cercul acolo în jurul lui Marian… și a întrebat unu’ «Do ogalo?», «ogalo» în țigănește înseamnă pistol… Ce mai încolo-încoace, erau chitiți pe el să-l omoare”.

Petre Cozma și-a deschis sufletul în revista FANATIK din luna septembrie. Mărturisirile sale sunt șocante! Ce face acum ca să nu-și piardă mințile
Petre Cozma și-a deschis sufletul în revista FANATIK din luna septembrie. Mărturisirile sale sunt șocante!
  • „Îmi vine să mă duc peste ei cu lopata! Cu lopata aș da! Dacă ne-am întâlni față în față un minut ar fi mult…”
  • „Vă dau cuvântul meu de onoare, dacă eram eu acolo, nu îmi omorau copilul, sau ne omorau pe amândoi… dar mureau și de la ei doi, trei!”
  • „Eu prima dată am vrut să-mi iau faptă în Ungaria să mă duc după ei în pușcărie. Dar mi-au spus și mie șmecheri de șmecheri «Stai cuminte, Pumn de Fier, că nu te trimite ăia acolo unde vrei tu»”
  • „Nu mă pot uita nici acum la casetele cu meciurile lui… Am cartea aia făcută despre el… „Nimic fără Dumnezeu”… o pagină nu pot citi, mă bufnește plânsul”
În interviul din revista FANATIK din septembrie puteți afla ce face acum Petre Cozma ca să nu-și piardă mințile de furie că ucigașii lui Marian sunt eliberați din închisoare. Dezvăluirile sale sunt cutremurătoare!
În interviul din revista FANATIK din septembrie puteți afla ce face acum Petre Cozma ca să nu-și piardă mințile de furie că ucigașii lui Marian sunt eliberați din închisoare
  • Citește și „Interviu exclusiv cu Dan Nistor despre scandalul cu Florin Bratu. «Plec dacă rămâne!»”
  • Citește și „Revenirea lui Dinu Gheorghe prinde contur: «Pentru Dinamo, aș reveni oricând!»”
  • Citește și „Andrei Dicu, necruţător după Poli Iaşi-Dinamo 1-0: Negoiţă şi ai lui, copârşeul «câinelui»!”
  • Citește și „Astea sunt salariile la Dinamo! Lefuri de «maidanezi» pentru «câini». Buget de play-out!”
  • Citește și „Ionuț Lupescu a vorbit cu Fanatik despre venirea la Dinamo. Variantă surpriză”

Cine i-a dat avocat în Ungaria, cine i-a dat loc de mormânt…

Sunt doar câteva dintre mărturisirile lui Petre Cozma. Ce face acum ca să păstreze vie amintirea băiatului pierdut, ce despăgubiri așteaptă de la ucigași și de la satul maghiar, cine i-a dat cel mai bun avocat din Ungaria, ce prieten vechi, din lumea fotbalului, i-a dat locul de mormânt și unde, ce nepoți îi alină, cât de cât, durerea și multe, multe alte aspecte din viața de zi cu zi a unui tată care nu se poate împăca nicicum cu tragedia care i-a lovit și i-a distrus familia, găsiți în 6 pagini emoționante din numărul din septembrie al revistei FANATIK.

Noua revistă FANATIK vă oferă un interviu cu lacrimile în colțul ochilor... Petre Cozma nu uită și nu iartă asasinarea băiatului său Marian în urmă cu 9 ani și 7 luni, în Ungaria, la Veszprem...
Revista FANATIK din luna septembrie vă oferă un interviu cu lacrimile în colțul ochilor… Petre Cozma nu uită și nu iartă asasinarea băiatului său Marian…

Ce alte subiecte cu adevărat tari și, mai ales, în exclusivitate, îți oferă revista FANATIK din luna septembrie nu puteți afla decât din… revista FANATIK pe luna septembrie! Acum la toate chioșcurile de difuzare  apresei. N-o ratați că nu știți ce pierdeți! 48 de pagini de excepție la numai 5 lei!

86 de metri arunca Marian Cozma cu mingea de handbal

2,11 m avea Marian Cozma, care îl făceau la vremea respectivă cel mai înalt handbalist din lume