ADVERTISEMENT
Hotnews

Imigranţi din Palestina şi Irak, prinşi la graniţa României

Trei cetăţeni din Irak şi unul din Palestina au fost depistaţi, duminică, de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Sânnicolau Mare, în timp ce intenţionau să intre ilegal în...
Autor: Ionuţ Cataramă | 21.02.2016 | 14:36
Imigranţi din Palestina şi Irak, prinşi la graniţa României

Trei cetăţeni din Irak şi unul din Palestina au fost depistaţi, duminică, de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Sânnicolau Mare, în timp ce intenţionau să intre ilegal în România, pe jos, transmite Agerpres.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii de frontieră au observat patru persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia spre România, spre interiorul ţării. O patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector a intervenit imediat şi a reţinut persoanele în cauză, în apropierea frontierei cu ţara vecină, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, pentru cercetări”, arată Roxana Costache, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timişoara, într-un comunicat remis, duminică, AGERPRES.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei trei bărbaţi — cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani — sunt din Irak şi Palestina şi nu aveau documente asupra lor. Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei şi s-au deplasat pe jos, din Serbia, peste câmp.

ADVERTISEMENT

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei patru bărbaţi urmând să fie predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş.

Totodată, au fost contactate autorităţile de frontieră sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie, arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.antena3.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!