Fotbal intern

Imnul, cântat de 30.000 de copii la România-Norvegia. Moment magic pe Arena Națională. VIDEO

Imnul cantat de 30000 de copii la RomaniaNorvegia Moment magic pe Arena Nationala VIDEO
ADVERTISEMENT

Imnul României, ”Deșteaptă-te, române!” a fost cântat marți seară de 30.000 de copii pe Arena Națională la România-Norvegia. Jucătorii au fost realmente impresionați de micuți. 

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,50 este cota pentru “1” la meciul Croaţia – Slovacia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Imnul ”Deșteaptă-te, române!” a fost cântat de 30.000 de copii la meciul România-Norvegia, iar jucătorii au rămas impresionați

Puțină lume se aștepta ca Federația să reușească să umple Arena Națională cu copii la partida Români-Norvegia. Cei de la FRF au izbutit însă să aducă un număr impresionant, în jur de 30.000, ceea ce înseamnă cu record în acest sens, depășind cu mult pe cel de la Partizan – AZ Alkmaar, din Europa League, când sârbii au adus 22.000 de copii în tribune.

Marea reușită a fost vizibilă și în atmosfera creată de puștii de la școli și de la echipele de juniori din tribunele celui mai mare stadion al țării. Copiii au cântat încă de la încălzire, i-au huiduit pe norvegieni când aceștia au intrat pe teren, au scandat numele fiecărui jucător al echipei naționale iar apoi au oferit un moment cu adevărat impresionant, cântând la unison ”Deșteaptă-te, române!”.

ADVERTISEMENT

Tinerii sub 14 ani s-au manifestat apoi la fiecare ocazie a jucătorilor lui Cosmin Contra și au creat o atmosferă cu adevărat impresionantă. De altfel, și pe fețele fotbaliștilor români se putea citi, în momentul imnului, faptul că erau impresionați de ”corul cu voci cristaline” din tribunele Arenei Naționale.