Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Imnul României a răsunat lângă Domul din Koln înainte de meciul cu Belgia de la Euro 2024. Video emoționant

Fanii echipei naționale au luat cu asalt străzile din Germania. Imnul României a răsunat lângă Domul din Koln înainte de meciul cu Belgia de la Euro 2024.
Imnul Romaniei a rasunat langa Domul din Koln inainte de meciul cu Belgia de la Euro 2024 Video emotionant
Imnul României a răsunat lângă Domul din Koln înainte de meciul cu Belgia de la Euro 2024. Video emoționant. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fanii echipei naționale au luat cu asalt străzile din Germania. Imnul României a răsunat lângă Domul din Koln înainte de meciul cu Belgia de la Euro 2024, meci care poate să o califice pe echipa lui Edi Iordănescu în faza „optimilor” de finală.

Imnul României a răsunat lângă Domul din Koln înainte de meciul cu Belgia de la Euro 2024. Video emoționant

România și Belgia se luptă pentru calificarea în faza „optimilor” de finală de la EURO 2024. Dacă un rezultat negativ pentru echipa lui Edi Iordănescu nu ar însemna chiar o tragedie, lucrurile stau cu totul diferit pentru selecționata lui Domenico Tedesco.

ADVERTISEMENT

O înfrângere în meciul cu România ar însemna pentru De Bruyne și coechipierii săi eliminarea din cadrul Campionatului European de la EURO, șansele de calificare în „optimi” fiind aproape nule în cazul unui rezultat negativ.

Deși mai sunt aproape 8 ore până la meciul cu Belgia, fanii echipei naționale au luat cu asalt străzile din Germania. Imnul României a răsunat lângă Domul din Koln înainte de meciul care poate intra în istoria fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Pe stadionul din Koln sunt așteptați peste 25.000 de români, ceea ce înseamnă ca mai bine de jumătatea arenei va fi ocupată de suporterii echipei naționale antrenată de Edi Iordănescu.

Vezi mai jos videoclipul cu imnul României care a răsunat lângă Domul din Koln: 

Imnul României a răsunat lângă Domul din Koln înainte de meciul cu Belgia de la Euro 2024

Ce pronosticuri au dat suporterii români înainte de meciul cu Belgia: „Mergem până în sferturi sau semifinale”

Victoria cu Ucraina din prima etapă de la EURO 2024, scor 3-0, a readus din nou speranțele în inimile fanilor echipei naționale. Întrebați de reporterii FANATIK cum se va termina meciul dintre România și Belgia, suporterii „tricolorilor” au oferit câteva răspunsuri pline de optimism. 

ADVERTISEMENT

„2-0 România. Și eu tot 2-0. Sper să marcheze Stanciu și Man. Sper să trecem de optimi. Mult succes și mult curaj. Foarte, foarte mult curaj. Hai, România!”. 

„Batem cu 2-0 sau 2-1. Cred că Man și mă duc și pe Mihăilă că o să joace azi titular. Eu zic Stanciu. Drăgușin, gol cu capul, minutul 35, corner, golul de 1-0. Cred că ajungem până în sferturi de finală. Să fie puternici și să intre tare din prima. Presiune, pe ei, pe mama lor că îi împingem din spate. Hai, România!”. 

ADVERTISEMENT

„2-0 România. 2 Mihăilă! Doamne ajută să ajungem în sferturi sau în semifinale. Să joace la fel cum au făcut-o cu Ucraina”, „Batem cu 2-1. Man și Drăgușin marchează. Ajungem în sferturile de finală”. „Hai, România! Batem tot! Câștigăm cu 4-2 și cu belgienii” au fost doar unele dintre pronosticurile oferite de fanii prezenți pe străzile din Koln.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

ADVERTISEMENT
1,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „PSF X” la meciul Belgia - România de la EURO 2024