News

ÎMPĂCAREA anului? Vica îl VREA: “Îl IUBESC şi îl DORESC în orice moment”

 ...
Autor: Ionuţ Cataramă | 18.04.2014 | 14:02

 

S-au iubit 16 ani, dar s-au despărţit cu scandal. Victor Piţurcă a refuzat să recunoască băiatul pe care îl are cu Vica Blochina, iar aceasta l-a dat în judecată. După ce s-au luptat prin tribunale, se pare că blonda l-a iertat chiar în Săptămîna Mare.

Povestea de dragoste dintre Vica Blochina şi Victor Piţurcă a ţinut mult timp prima pagină a ziarelor. Cei doi s-au iubit timp de 16 ani, iar din dragostea lor a rezultat şi un băieţel, Edan. Deşi micuţul în vîrstă de aproape şapte ani îi seamănă leit selecţionerului naţionalei, acesta a refuzat să îl recunoască drept fiul lui. Astfel, lituanianca a decis să îl dea în judecată şi, mai bine de doi ani, s-au văzut mai mult pe holurile tribunalelor. După ce s-a făcut testul de paternitate, instanţa a decis că Edan este cu adevărat băiatul lui Piţurcă şi l-a obligat pe acesta la plata pensiei alimentare. De aici, un nou scandal căci selecţionerul nu s-a achitat niciodată în totalitate de obligaţiile sale, alegînd să plăteasca o altă sumă decît cea stabilită prin lege.

Încă îl iubeşte pe Victor Piţurcă

Se pare, însă, că în Săptămîna Mare, se întîmplă cu adevărat minuni. Chiar dacă a şi suferit din cauza relaţiei cu Victor Piţurcă, Vica recunoaşte că încă îi poartă sentimente foarte profunde acestuia şi, mai mult, că şi-l doreşte înapoi în viaţa ei.

“Piţurcă va fi mereu în inima mea. Am avut o relaţie de peste 16 ani, avem un copil minunat şi este firesc să-l preţuiesc. În orice moment l-aş dori înapoi în viaţa mea. L-am iubit enorm, îl iubesc şi îl voi iubi toată viaţa”, a mărturisit aceasta, pentru CANCAN.ro.

61492966

Bărbatul ideal trebuie să îi asigure liniştea şi siguranţa

De cînd s-a despărţit de selecţioner, Vica nu a reuşit să-şi mai clădească o altă relaţie la fel de serioasă. Vedeta nu se mulţumeşte cu orice partener şi are cerinţe foarte clare de la bărbatul de lîngă ea.

“Bărbatul ideal trebuie să-mi asigure liniştea, să-mi dea siguranţă, să mă facă să rîd, să-mi iubească defectele şi să mă preţuiască pentru calităţi . Şi nu, nu vorbesc din cărţi”, a spus blonda.

În ceea ce priveşte presupusa relaţie cu Cătălin Botezatu, declaraţia Vicăi nu face decît să pună şi mai multe paie pe foc. “Cătălin este un bărbat special, iar relaţia noastră este aparte. Orice femeie s-ar simţi minunat alături de Cătălin”, a spus vedeta, pentru CANCAN.ro.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!