Life

Împăcare în casa Mireasa. Sabrina și Perneș formează din nou un cuplu: „Nu te mai las să pleci”

Împăcare în casa Mireasa, după ce Sabrina și Perneș au decis să-și mai acorde o șansă unul celuilalt. Cei doi formează din nou un cuplu, la aproape o lună de când s-au despărțit.
13.04.2022 | 18:13
Impacare in casa Mireasa Sabrina si Pernes formeaza din nou un cuplu Nu te mai las sa pleci
Sabrina și Perneș de la Mireasa sunt din nou împreună. Sursa foto: Capturi Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sabrina și Perneș de la Mireasa sunt din nou împreună. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, iar recent și-au aruncat cuvinte grele în platoul emisiunii.

Sabrina și Perneș de la Mireasa sunt din nou împreună

Se pare că cei doi concurenți nu au putut sta unul departe de celălalt prea mult timp. La doar câteva săptămâni de când au decis să pună capăt relației, Sabrina și Perneș formează din nou un cuplu.

ADVERTISEMENT

Ceilalți concurenți din casă s-au bucurat pentru ei, care au fost sinceri unul cu celălalt. Cu toate acestea, au evitat să facă prea multe gesturi de afecțiuni de față cu ceilalți, mai ales că Sabrina pare emoționată în prezența iubitului ei.

„Nu te mai las să pleci”, i-a transmis Perneș partenerei sale după ce s-au împăcat.

Perneș a recunoscut că i-a fost foarte dor de Sabrina în perioada în care au fost despărțiți. Concurentul i-a pregătit acesteia un clip video cu momentele petrecute împreună înainte de despărțire, iar blondina a fost impresionată de gest.

ADVERTISEMENT

„De ce plângi?”, a întrebat-o Perneș pe partenera lui, care a izbucnit în lacrimi după ce a văzut colajul cu amintiri.

„Pentru că e drăguț.”, a fost răspunsul Sabrinei, la Antena 1.

Simona Gherghe s-a bucurat pentru cei doi și speră ca relația lor să dureze cât mai mult de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Sabrina și Perneș au fost despărțiți aproape o lună

Sabrina și Andrei s-au apropiat în timpul în care ea și Perneș au fost separați. În cele din urmă, concurenta și-a dat seama pentru cine sunt sentimentele ei, de fapt.

Recent, blondina i-a spus lui Andrei că își dorește doar o relație de prietenie cu el și nimic mai mult. Perneș a fost foarte apropiat de Yana în ultima perioadă, dar tot cu gândul la Sabrina a rămas.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, Perneș e o cauză pierdută. Nu tragem în aceeași direcție. Din punctul meu de vedere, cum a vorbit azi cu mine și după în emisiune să fie mielușel. Hai lasă-mă în pace.”, îi spunea Sabrina lui Perneș la puțin timp după despărțire.

„Când doi oameni nu se potrivesc, oricât ar încerca, nu va merge. Nu mă simt ok în relația aceasta. Îmi doresc mai mult, mai ales de la o relație care trebuie să ducă la o căsătorie.”, a explicat Sabrina motivele despărțirii de Perneș.

ADVERTISEMENT
Tags: