Life

Împăcare neașteptată după Survivor România! Cum a ironizat-o Emil Rengle pe Laura Giurcanu în urma unei reîntâlniri

Laura Giurcanu și-a încălcat cuvântul și s-a revăzut cu Emil Rengle! Cei doi foști concurenți de la Survivor au trecut de la antipatie la simpatie în doar trei săptămâni de când și-au dorit toate... cele mai puțin bune!
06.05.2022 | 17:03
Impacare neasteptata dupa Survivor Romania Cum a ironizato Emil Rengle pe Laura Giurcanu in urma unei reintalniri
Emil Rengle și Laura Giurcanu, foști concurenți la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu și Emil Rengle, foști concurenți Survivor România, par să fie din nou prieteni, cel puțin dacă ne luăm după cele mai recente fotografii postate chiar de coregraf pe Instagram.

Laura Giurcanu și Emil Rengle de la Survivor România, din nou prieteni?

Fotomodelul și dansatorul au ajuns să-și spună cuvinte destul de dure când erau în Republica Dominicană, iar animozitățile au continuat și după ce au părăsit, pe rând, competiția de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle a vrut să le arate tuturor că el și Laura sunt din nou apropiați, ironizând-o pe vloggeriță. Aceasta apare zâmbitoare alături de Rengle, ca și cum cei doi s-ar fi înțeles de minune dintotdeauna.

„Singura persoană pe care nu vreau să o mai văd. Trei săptămâni după”, a scris Emil Rengle ironic la postarea în care apare alături de Laura Giurcanu.

ADVERTISEMENT

Prietenia lor s-a destrămat la Survivor în momentul în care Laura a aflat că Emil i-ar bârfi pe fiecare în parte, având pusă la cale strategia de a dezbina echipa pentru a ajunge cât mai departe în concurs. Blondina a fost extrem de vehementă la adresa celebrului dansator, numindu-l fals și extrem de rău.

Emil Rengle și Laura Giurcanu s-au revăzut de curând. Foto: Instagram

Ce spunea blondina despre dansator acum două luni

„O falsitate cum am văzut la Emil, eu nu am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată. Vreau să știe toată lumea”, anunța cu surle și trâmbițe Laura pe 1 martie, la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Tot ea spunea atunci că nu mai rezona deloc cu energia dansatorului și că și-a dat seama că și-a pus încrederea în fix cine nu trebuia, după ce a aflat că ar fi spus anumite lucruri desprea ea pe la spate, printre care bârfe despre Zmărăndescu și CRBL.

„Nu cred că ai devenit mai bun. Ai venit și ai deraiat. Ești printre cei mai răi oameni pe care i-am cunoscut. Ești într-o direcție total greșită. Ești un personaj”, îi zicea în urmă cu două luni Laura lui Emil.

ADVERTISEMENT