Life

Împăcarea anului în lumea mondenă din România! Diferența de vârstă de 23 de ani nu i-a împiedicat să mai dea o șansă relației

12.07.2020 | 18:50
Impacarea anului in lumea mondena din Romania Diferenta de varsta de 23 de ani nu ia impiedicat sa mai dea o sansa relatiei
ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu, cu toate că relația celor doi cântăreți de muzică populară părea sortită eșecului.

Împăcarea anului în showbizul românesc a fost confirmată de Nicoleta Voicu, femeia cu 23 de ani mai tânără decât iubitul Gheorghe Turda.

ADVERTISEMENT

În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi soliști de muzică populară, dragostea dintre ei e extrem de puternică și sinceră.

Gheorghe Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu

După o serie de despărțiri, cei doi au decis să mai dea o ultimă șansă relației, la mai bine de un an de când și-au spus „adio”, timp în care s-au atacat reciproc în presa mondenă.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Voicu a făcut, plină de mândrie, anunțul oficia prin intermediul unei postări pe Facebook.

Întâlnirea cu tine a schimbat copilul din mine. Încă naivă, fragilă, când te-am întâlnit, dăruiam fără să mă gândesc la ziua de mâine. Dăruiam tot. Ușor debusolata, căutăm un punct de reper într-un univers pe care nu-l puteam cuprinde nici cu mintea, nici cu privirea. Ai venit de nicăieri. Așa a fost atunci. Se stabilise un punct fix în universul meu și începusem să-mi construiesc viața în jurul acelui punct fix: tu. Copilul din mine se maturiza de la o zi la alta. Păsise într-o viață cu de toate. S-a maturizat treptat, până la adultul de astăzi.

ADVERTISEMENT

Astăzi, femeia care știe ce vrea, independentă, stăpână pe deciziile sale, are certitudinea că ai fost lecția ei importantă inclusă în programa vieții pentru a putea absolvi examenul de maturitate cu notă maximă. Știu ce este acum, niciodată nu știu ce va fi mâine, un singur lucru este sigur: în planul Lui Dumnezeu totul e bine gândit”, a transmis Nicoleta Voicu, stârnind sute de reacții din partea fanilor.

Mai mult, cântăreața s-a arătat deranjată de modul în care unii au greșit diferența de vârstă dintre cei doi., potrivit Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

O fi împăcarea anului, nu zic: «Ba!», dar cu cei 30 de ani în loc de 23…, e ceva care dă cu +7. Uite chiar și așa, eu tot vă iubesc, dragi colegi din presa scrisă, fiindcă și voi ați avut aportul vostru?? Și cei din televiziune…? Totul a contat și am conturat împreună acest prezent. Noi am fost cuplul anului, despărțirea anului, împăcarea anului… Noi doi le facem pe toate! Vă multumesc!?”, a mai notat Nicoleta Voicu pe Facebook.

ADVERTISEMENT