Life
notix pixel id

Împăcarea momentului în lumea muzicală! Fanatik are dovada că Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au căzut la pace

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară s-au împăcat! Fanatik a intrat în posesia unor imagini surprinse într-un mall din București cu cei doi artiști.
06.08.2021 | 16:36
Împăcarea momentului în lumea muzicală! Fanatik are dovada că Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au căzut la pace
Georgiana Lobonț și Armin Nicoară s-au împăcat?!. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au căzut la pace după conflictul în care cei doi au fost implicați în urmă cu câteva zile.

Fanatik a intrat în posesia unui filmuleț în care cei doi apar extrem de apropiați. Aceștia au fost surprinși în mall-ul Afi Palace din București.

În imaginile pe care Fanatik le oferă în exclusivitate, Georgiana și Armin par a fi din nou cei mai buni prieteni din lume. Împăcarea lor e neașteptată, mai ales după ce și-au aruncat vorbe grele în urmă cu mai bine de o săptămână.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, împreună la mall după ce au ajuns la cuțite

În filmulețul pe care îl puteți viziona mai jos, cei doi cântăreți se îmbrățișează, iar artista testează anumite parfumuri dintr-un magazin cochet din mall. Cel mai probabil, Armin a vrut să îi facă drept cadou al împăcării un parfum pe care cântăreața și l-a dorit foarte mult.

Relația dintre cei doi artiști a trecut prin suișuri și coborâșuri în ultima vreme. Totul a început în urma apariției Georgianei Lobonț în emisiunea  Acces direct, acolo unde aceasta a avut o dispută cu Vlăduța Lupău din cauza unui colaj muzical.

ADVERTISEMENT

În respectivul conflict a intervenit și Nicoară. Cântărețul i-a lansat tot felul de acuzații interpretei de muzică de petrecere.

Ce acuzații îi lansase Nicoară Georgianei

Armin s-a plâns atunci că nu a primit banii în urma unor colaborări muzicale pe care le-a avut cu Georgiana.

ADVERTISEMENT

„La prima piesă ți-am lăsat ție toate veniturile. Tremur de nervi și de supărare de două săptămâni, adică de doi ani. Ai venit la mine în casă. Bărbatul tău a zis că tu nu mai suporți să apară și Claudia cu noi în videoclip.

Eu am avut frăție cu voi. Nu trebuia să se ajungă aici. Trebuia să împărțim totul, nu după ce v-ați văzut cu banii să zici că n-ai nevoie să faci melodii cu noi”, a fost acuzația pe care cântărețul a lansat-o la adresa Georgianei.

ADVERTISEMENT

Conflictul a escaladat timp de câteva zile, iar în ultima vreme s-a așternut tăcerea în ce-i privește pe cei doi. Se pare că Georgiana și Armin au stat ulterior de vorbă și au ajuns la o înțelegere.

Imaginile cu cei doi din mall sunt mai mult decât sugestive, semn că o parte din problemele legate de bani și de proiectele lor muzicale au fost rezolvate într-un fel sau altul.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri