Life

Împăcarea momentului în showbiz-ul românesc? Decizia luată de Cristina Cioran privind relația cu Alexandru

Decizia luată de Cristina Cioran privind relația cu Alexandru Dobrescu, tatăl fiicei sale. Se împacă cei doi sau nu? Ce a declarat vedeta.
09.06.2023 | 16:23
Impacarea momentului in showbizul romanesc Decizia luata de Cristina Cioran privind relatia cu Alexandru
Ce decizia a luat Cristina Cioran în legătură cu relația cu Alexandru. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran și cel care trebuia să îi fie soț s-au despărțit înainte de a ajunge în fața altarului. Se împacă oare cei doi?

Ce decizia a luat Cristina Cioran în legătură cu relația cu Alexandru

Am putea asista oare la împăcarea momentului în showbiz-ul românesc? Cristina Cioran a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl copilului său.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că își cresc amândoi copilul împreună și se înțeleg foarte bine.  Aceasta nu a dat totuși mai multe detalii despre relația lor și a lăsat să se înțeleagă că ar putea fi vorba inclusiv despre o împăcare.

Fetița Cristinei Cioran a stat cu tatăl ei în timp ce aceasta se ocupa de îndatoririle sale mondene.

ADVERTISEMENT

“În acest moment fetița mea e cu tatăl ei, cu Alexandru. Ne înțelegem foarte bine. Avem un copil de crescut.”, a declarat Cristina Cioran, la WOWnews.

Cristina Cioran încă mai poartă inelul de la fostul iubit

De altfel, Cristina Cioran a recunoscut că încă mai poartă uneori inelul pe care i l-a dăruit Alexandru, cel care trebuia să-i devină soț în această vară.

ADVERTISEMENT

Actrița a declarat la acel moment că tot ce își dorește este să fie foarte sănătoasă dar nu știe ce se va întâmpla cu relația dintre ea și tatăl copilului său.

„Îl mai port uneori. Nu știu de ce se întreabă lumea, o să vedem, habar nu am, viața îți oferă o grămadă de surprize, îmi doresc să fim sănătoși. 

ADVERTISEMENT

Eu și Alex suntem în relații foarte bune, că Ema are nevoie de noi doi. Este foarte atașată de tatăl ei”, a mai povestit vedeta.

Nu se știe dacă cei doi se vor împăca sau nu dar cu siguranță este că Alexandru Dobrescu și Cristina Cioran au avut și multe replici acide și chiar și-au spus cuvinte grele.

Alexandru Dobrescu trecuse la un moment dat peste această despărțire și chiar avea o nouă iubită mai tânără decât el.

ADVERTISEMENT