Life

Împăcarea Prințului Harry și a lui Meghan Markle cu noul rege, imposibilă? Noi dezvăluiri tari de la Casa Regală

Împăcarea Prințului Harry și a lui Meghan Markle cu noul rege, imposibilă? Regele Charles nu ar putea să îi ierte pe duci.
11.10.2022 | 10:09
Impacarea Printului Harry si a lui Meghan Markle cu noul rege imposibila Noi dezvaluiri tari de la Casa Regala
Împăcarea Prințului Harry și a lui Meghan Markle cu noul rege, imposibilă? Foto: Colaj Fanatik / Hepta
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor intra niciodată iar în grațiile Casei Regale Britanice, după ce ar fi lansat critici la adresa monarhului. Astfel, împăcarea ar fi imposibilă.

Reconcilierea între Prințul Harry – Meghan Markle și noul rege, imposibilă?

Anul 2023 ar putea fi anul reconcilierii regale după ruptura suferită mai ales din cauza acuzațiilor făcute atât de Prințul Harry, cât și de Meghan Markle la adresa Casei Regale.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, cei doi soți au avut mereu grijă să nu critice monarhul, care a fost până recent Regina Elisabeta a II-a, iar după moartea ei, cel care i-a luat locul a fost Regele Charles al III-lea, alături de soția lui, Regina Consoartă Camilla.

Situația s-ar putea să nu mai fie așa clară în ceea ce îi privește pe ei, inclusiv pe noul rege al Angliei, iar Prințul Harry și Meghan ar putea să fi lansat deja critici la adresa lor, în documentarul Netflix și în viitoarea carte a lui Harry – lucru care ar însemna un singur lucru, acela nu mai poate fi vorba de o reconciliere.

ADVERTISEMENT

“Ei au fost întotdeauna atenți să nu-l critice pe monarh. Au încercat întotdeauna să fie respectuoși față de regină.

Dar regina a murit acum, iar Charles și Camilla sunt regele și regina. În mod clar, această încercare de reconciliere nu va funcționa niciodată dacă au fost critici la adresa noului monarh, sau a ambilor.”, a spus o sursă din interior, citată de Ok Magazine.com.

ADVERTISEMENT

Meghan și Harry cred „în mod arogant” că pot obține iertarea

Autorul regal Robert Jobson este de părere că Prințul Harry și Meghan Markle nu vor obține niciodată iertarea, chiar dacă ambii cred „în mod arogant” că Regele Charles și Prințul William vor trece peste această ruptură.

“Este, de asemenea, complet arogant, deoarece ei presupun că pot recâștiga încrederea tatălui și fratelui lui Harry.

ADVERTISEMENT

Dar această încredere a dispărut pentru totdeauna. Harry și Meghan nu vor mai fi niciodată priviți la fel”, a spus acesta.

Cartea Prințului Harry care se va lansa în curând ar aduce multe critici la adresa Familiei Regale, unele inclusiv la adresa tatălui său, motiv de îngrijorare la Casă Regală Britanică.

Tot în memoriile sale, Harry va vorbi despre moartea mamei lui, Prințesa Diana.

ADVERTISEMENT