Stiri sportive

Împăcarea uluitoare care l-a scos din minţi pe Piţurcă!

UPDATE 15:40 / Contactat telefonic de FANATIK, Dumitru Dragomir a confirmat, în stilul său caracteristic, împăcarea cu Anamaria Prodan: "Dar ce, domn'e, am fost eu vreodată supărat pe Anamaria...
29.09.2013 | 14:06
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:40 / Contactat telefonic de FANATIK, Dumitru Dragomir a confirmat, în stilul său caracteristic, împăcarea cu Anamaria Prodan: “Dar ce, domn’e, am fost eu vreodată supărat pe Anamaria Prodan?!”.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

Sîmbătă seară a avut loc un eveniment important în familia Stelei. Maria, fata lui Teia Sponte, s-a măritat. Peste 600 de invitaţi au onorat cu prezenţa petrecerea fastuoasă dată în cinstea tînărului cuplu. Printre aceştia s-au numărat şi multe figuri importante din fotbalul românesc: Gică Hagi, Laurenţiu Reghecampf, Mihai Stoica, Anamaria Prodan, Valeriu Argăseală, Gică Popescu, Dumitru Dragomir şi Victor Piţurcă fiind printre oaspeţi. Aşa cum era de aşteptat, toată lumea a fost cu ochii pe familia Reghecampf, pe şeful LPF şi pe selecţionerul României, în contextul conflictelor avute în ultima perioadă.

Momentul în care asistenţa a amuţit şi Piţi s-a simţit umilit

Abia începuse petrecerea şi invitaţii se delectau cu primele delicatese, că Anamaria Prodan a făcut un gest care i-a lăsat cu gura căscată pe cei prezenţi la nuntă. Ea s-a ridicat de la masa unde stătea cu Reghe şi s-a îndreptat direct spre cea unde era aşezat Mitică Dragomir şi soţia acestuia, Vica. Spre uimirea celor din jur, care se aşteptau la un scandal monstru între impresar şi preşedintele Ligii Profesioniste, Prodanca s-a pupat cordial cu Vica, după care a făcut acelaşi lucru şi cu nea Mitică! A fost practic împăcarea dintre cei doi, care au fost protagoniştii unui conflict verbal, de la distanţă, extrem de dur. Episodul i-a stricat însă seara lui Victor Piţurcă! Astfel, conform surselor FANATIK, selecţionerul nu a “digerat” împăcarea lui Dragomir cu duşmanii săi şi, la scurt timp după producerea ei, Piţi şi-a luat soţia şi a părăsit restaurantul!

ADVERTISEMENT

Sursa foto: Facebook