Life

Împăcarea verii în showbiz. Bogdan Mocanu și Andra Volos, din nou împreună: „Cere-o de nevastă” – Foto

16.07.2020 | 12:19
Impacarea verii in showbiz Bogdan Mocanu si Andra Volos din nou impreuna Cereo de nevasta  Foto
Adevăratul motiv pentru care Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au despărțit. S-a aflat totul! Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu și Andra Volos sunt împreună! De data asta nu e vorba despre vreo supoziție a fanilor ori vreun semn care indică împăcarea, ci despre cea mai la îndemână probă: fotografia cu cei doi!

Bogdan Mocanu și Andra Volos, împăcare live pe Instagram

Andra și Bogdan și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, iar cel care a făcut pasul spre împăcare, de data aceasta, a fost Bogdan, de altfel, considerat vinovat de despărțire pentru că ar fi înșelat-o pe brunetă.

ADVERTISEMENT

Foștii concurenți de la Puterea dragostei s-au revăzut după mult timp, căci Bogdan a luat avionul spre Italia, acolo unde Andra locuiește împreună cu mama ei.

Mocanu a făcut un live în această dimineață în care le cerea sfaturi prietenilor săi despre cum să ajungă la Genova, căci cu taxiul l-ar fi costat destul de mult, în jur de 500 de euro.

ADVERTISEMENT

Povestea lor de iubire continuă la Genova

Acesta a găsit o soluție în cele din urmă și și-a putut strânge din nou în brațe iubita, iar mesajele pe care le-au scris cei doi i-au emoționat pe fani.

„Distanța nu poate despărți ceea ce unește Dumnezeu…”, a scris Andra la fotografia în care apare alături de omul care a făcut-o să sufere atât de mult, dar care i-a adus și cele mai multe motive de bucurie.

ADVERTISEMENT

„Bravo, Bogdane! Nu o mai lăsa să scape și cere-o de nevastă”, a scris unul dintre internauți pe contul de Instagram al fostului câștigător de la Puterea dragostei.

Bogdan fusese acuzat de infidelitate de Andra, iar timp de câteva luni cei doi nu și-au mai vorbit deloc. În cele din urmă, după ce și-au adunat gândurile și au analizat totul la rece, au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

Fanii celor doi nu au fost foarte surprinși de împăcare, unii scriind că știau că vor ajunge unul în brațele celuilalt pentru că se vede de la o poștă că se iubesc.

bogdan mocanu andra volos
Bogdan Mocanu a plecat la Genova, orașul italian unde locuiește Andra Volos. Cei doi și-au dat o nouă șansă la dragoste. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT