Life

Imperiul Dedeman, angajări masive în toată țara! Salarii uriașe oferite de frații Pavăl. Oricine poate aplica

Dedeman a venit cu un anunț de ultimă oră. Românii care caută un loc de muncă bine plătit pot depune cv-urile în această perioadă. Salariile sunt uriașe!
27.11.2023 | 09:34
Imperiul Dedeman angajari masive in toata tara Salarii uriase oferite de fratii Paval Oricine poate aplica
Compania caută să angajeze personal/ Sursa foto: Dedeman
ADVERTISEMENT

Dedeman face angajări masive în toată țara. Astfel, în toate magazinele din România este nevoie de personal, așa că cei care vor un loc de muncă stabil și bine plătit, pot aplica cv-urile la compania deținută de frații Pavăl. Ce salarii primesc angajații lunar?

Imperiul Dedeman face angajări în toată țara

Dedeman a anunțat recent că deschide un nou magazin în țară. Este vorba despre magazinul Dedeman din Arad-Radnei. Potrivit anunțului făcut de marele retailer, se fac angajări masive. Totodată, se caută personal și pentru alte nouă magazine din țară. Cei care sunt interesați pot intra pe site-ul oficial pentru mai multe informații.

ADVERTISEMENT

Așadar, persoanele care vor un loc de muncă trebuie să știe că sunt posturi scoase la bătaie în Dedeman Constanța, dar și Dedeman Râmnicu Vâlcea sau Dedeman Cluj Napoca. Posturi vacante sunt și la Dedeman București sau Dedeman Craiova. Angajări se fac și la Sediul Central Dedeman, conform anunțului postat de compania de bricolaj.

Posturile disponibile sunt valabile pe site-ul oficial în secțiunea ”recrutări”. Acolo, românii pot afla mai multe detalii dacă vor să se angajeze la Dedeman. Posturile libere sunt de la agenți de securitate până la casieri, dar și dispecer magazin sau lider echipă servicii clienți.

ADVERTISEMENT

Salarii uriașe oferite de frații Pavăl

În plus, Dedeman oferă salarii destul de bune comparativ cu alte domenii, dar și o mulțime de avantaje pentru toți angajații. Spre exemplu, un consultant de vânzări poate încasa chiar și 6.000 de lei lunar. Pe de altă parte, un project manager poate câștiga 9.980 de lei + 600 de lei (bonuri de masa) + 47.000 lei (bonus anual).

Conform anunțurilor de angajare la Dedeman, iată care sunt responsabilitățile unui casier: „Te asiguri că toate produsele sunt scanate și cantitățile sunt corecte. Încasezi contravaloarea mărfii și emiți documentele fiscale aferente. Întocmești zilnic documente de casa, monetarul și fișa de documente (foile CEC, ordin de plata, bonuri POS, tichete)”. 

ADVERTISEMENT

Compania, una dintre cele mai profitabile din România

În urmă cu un an, Dedeman se afla în topul firmelor private care au avut cei mai mulți angajați din economie și se situa pe locul al treilea, cu 12.245 de angajați, conform Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC). Afacerea profitabilă este deținută de Dragoş şi Adrian Pavăl, doi matematicieni plecaţi dintr-o familie modestă din Suceava. În 1992, cei doi au deschis un butic în Bacău, iar acum ajuns să domine piaţa magazinelor de bricolaj din România.

„M-a surprins, pentru că pe atunci nu prea se ştia ce e aia. La interviu, directorul mi-a arătat nişte cutii în care erau două calculatoare ambalate şi m-a întrebat dacă ştiu ce să fac cu ele. Aproape un an am lucrat zi şi noapte şi am făcut un soft de contabilitate, în care se introduceau salariile şi toată gestiunea.

ADVERTISEMENT

Lucrând la această întreprindere am văzut ce înseamnă comerţul. Aveam acces la toate cifrele, am văzut cum e cu adaosul comercial, cum se face profit, cât de mare este penuria de produse. Marfa intra şi ieşea din depozite într-un ritm ameţitor”, spunea Dragoş Pavăl.

ADVERTISEMENT
Tags:
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că...
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că "s-a culcat cu jumate din vestiar"
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Rezultate simulare Evaluarea Naţională 2024. Proba unde s-a picat pe capete: 57% dintre...
Rezultate simulare Evaluarea Naţională 2024. Proba unde s-a picat pe capete: 57% dintre elevi au luat sub 5
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Rezultatele simulării Evaluării Naționale 2024. Câți elevi au luat nota zece
Rezultatele simulării Evaluării Naționale 2024. Câți elevi au luat nota zece
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării...
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării ar fi problemele cu alcoolul ale soției sale
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă