Carousel hot news

“Importantă este calificarea în primăvara europeană, nu cîştigarea grupei”

Cristi Tănase este încrezător că Steaua va reuşi să cîştige şi partida retur cu Rio Ave. Mijlocaşul mai susţine că importantă este calificarea în primăvara europeană, nu cîştigarea...
23.10.2014 | 23:56
“Importantă este calificarea în primăvara europeană, nu cîştigarea grupei”
Alhassan Wakaso, Cristian Tanase

Cristi Tănase este încrezător că Steaua va reuşi să cîştige şi partida retur cu Rio Ave. Mijlocaşul mai susţine că importantă este calificarea în primăvara europeană, nu cîştigarea grupei J.

“Sîntem foarte bucuroşi că am cîştigat, sînt foarte importante cele trei puncte. Am aflat şi că cei de la Dinamo Kiev au pierdut cu 3-0. Cred că era mai bine ca ei să cîştige, dar ne gîndim doar la meciurile noastre şi, dacă le vom cîştiga, ne vom califica, cu siguranţă. Nu contează dacă de pe primul loc sau de pe al doilea, important este să ne calificăm. Ştiam dinainte că cei de la Rio Ave au o echipă foarte bună şi jucători foarte puternici. Am văzut în această seară că nu e o echipă uşor de bătut şi sperăm să facem acelaşi rezultat şi la ei. Mergem să cîştigăm pe orice stadion pe care jucăm, mai ales că avem mare nevoie de cele trei puncte din Portugalia”, a spus Tănase la Digisport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri