ADVERTISEMENT
Fotbal intern

GRENADĂ detonată în curtea impresarului fostului stelist Arlauskis!

În urmă cu cîteva zile, seara, în jurul orei 22, în curtea casei impresarului basarabean Leonida Istrati din Chişinău a fost aruncată o grenadă model sovietic RG 42 din 1970, care a...
Autor: Silviu Ghering | 25.12.2015 | 14:30
GRENADĂ detonată în curtea impresarului fostului stelist Arlauskis!

În urmă cu cîteva zile, seara, în jurul orei 22, în curtea casei impresarului basarabean Leonida Istrati din Chişinău a fost aruncată o grenadă model sovietic RG 42 din 1970, care a explodat fără să rănească pe nimeni. Impresarul era acasă şi a declarat că este bine, nu a păţit nimic nici el, nici vreun membru al familiei sale. În urmă cu un an, Istrati a stat internat o lună în spital, victimă a altui atac.

ADVERTISEMENT

Informaţia a fost confirmată pentru portalul realitatea.md de surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova. La faţa locului s-a deplasat o echipă de genişti, dar şi angajaţii Inspectoratului de Poliţie Centru pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs incidentul.

„În rezultatul cercetărilor făcute la faţa locului, au fost ridicate fragmente de la o grenadă, deci schije metalice, respectiv şi alte probe ce ar concluziona că în respectiva ogradă a fost aruncată o grenadă”, a declarat ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Adrian Jovmir, citat de timpul.md.

ADVERTISEMENT

În România, vestea a produs o undă de şoc. Istrati este cel care le-a găsit angajament la Kuban Krasnodar (Rusia) lui Dorinel Munteanu şi „secundului” acestuia, Gică Mihali, dar este prieten şi cu alţi tehnicieni români, ca Mihai Stoichiţă sau Dan Petrescu.

Lui Gică Mihali nu-i vine să creadă: „Sînt bun prieten cu Leonid, e normal, mă lasă mască ceea ce am auzit! Este un impresar de o corectitudine ieşită din comun”, a declarat fostul fundaş dinamovist pentru un site de sport.

ADVERTISEMENT

Istrati este, de asemenea, reprezentantul portarului lituanian Giedrius Arlauskis, plecat astă-vară de la Steaua la Watford.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!