Fotbal intern

Impresar surpriză pentru un dinamovist: “Multe echipe din Bundesliga îl doresc”

Sergiu Hanca este unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga 1, mijlocaşul reuşind prestaţii convingătoare sezonul trecut. Dinamovistul a intrat în vizorul mai multor cluburi din Vestul...
15.07.2017 | 19:11
Impresar surpriza pentru un dinamovist Multe echipe din Bundesliga il doresc
ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca este unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga 1, mijlocaşul reuşind prestaţii convingătoare sezonul trecut. Dinamovistul a intrat în vizorul mai multor cluburi din Vestul Europei, acestea interesându-se de calităţile jucătorului de 25 de ani. Printre cei care au avut cuvinte de laudă la adresa lui Hanca se numără şi Christoph Daum, selecţionerul echipei naţionale a României.

Cred că are potenţial şi caracter. Este un fotbalist foarte profesionist. Mai multe echipe din vest m-au întrebat de el. Cu siguranţă are potenţial să joace în vestul Europei. Marea lui calitate este caracterul. Trăieşte pentru a fi un fotbalist profesionist. Ceea ce face el este uimitor şi sper ca până se încheie perioada de transferuri să facă următorul pas”, a declarat Christoph Daum pentru Dolcesport.

ADVERTISEMENT

Antrenorul neamţ a precizat că mai multe cluburi din primele două ligi din Germania sunt atente la jucătorii din Liga 1. Daum a declarat că nu doar Hanca este un jucător interesant pentru cluburile din Bundesliga, pe lista acestora intrând şi alţi fotbalişti care evoluează pe prima scena a fotbalului din România. Un mare plus pentru nemţi fiind preţurile mai mici ale jucătorilor români.

În primele două ligi din Germania sunt cluburi care urmăresc piaţa de transferuri din România deoarece pot face achiziţii mai ieftine. Cred că multe echipe din Bundesliga sunt interesate de Hanca şi chiar şi de alţi jucători”, a mai precizat Christoph Daum pentru Dolcesport. Sergiu Hanca a debutat la echipa naţională a României în mandatul lui selecţionerului neamţ.

ADVERTISEMENT

2.000.000 de euro este cota lui Sergiu Hanca, conform site-ului transfermarkt.com