Fotbal intern

Roiesc impresarii la hotelul naționalei înainte de meciul cu Anglia. Căpitanul Radu, vizitat de propriii agenți, Giovanni Becali cu prietenii italieni. FOTO EXCLUSIV

21.06.2019 | 13:32
Roiesc impresarii la hotelul nationalei inainte de meciul cu Anglia Capitanul Radu vizitat de propriii agenti Giovanni Becali cu prietenii italieni FOTO EXCLUSIV
Damiani și Cecere au venit la hotelul naționalei de tineret pentru a discuta cu Ionuț Radu despre viitoarea echipă

Prestațiile foarte bune ale jucătorilor lui Mirel Rădoi în meciul de debut la Europeanul de tineret nu aveau cum să rămână fără urmări. Lumea fotbalului occidental a rămas impresionată de evoluția multor tricolori, presa i-a lăudat, iar impresarii au început să-și intre în pâine. Iar la Grand Hotel Forli, unde e cazată naționala, a fost ceva forfotă între meciul cu Croația și partida de diseară cu Anglia. FANATIK vă prezintă imagine exclusive.

Roiesc impresarii la hotelul naționalei înainte de România – Anglia. Agenții lui Ionuț Radu au discutat 20 de minute cu căpitanul României. Ofertă de la Arsenal?

Chiar căpitanul echipei naționale, Ionuț Radu, a primit vizita propriilor săi agenți, Oscar Damiani și Crescenzo Cecere, care au discutat în fața hotelului mai bine de 20 de minute cu jucătorul. Dacă Damiani a fost mai scurt în mesajul pe care i l-a transmis lui Radu, Cecere a zăbovit mai mult timp cu jucătorul.

Radu părea ușor surprins de ceea ce i se transmitea, dar l-a ascultat cu mare atenție pe procurator. Apropiații jucătorului dezvăluie că portarul este ușor dezamăgit de vacanța scurtă pe care o are, el trebuind să se prezinte destul de repede după Euro la noua echipă. Care ar putea fi tot Genoa, dar există și varianta bombă a unei oferte de la Arsenal, care a ajuns la urechile jucătorului prin agenții săi!

Ionuț Radu și Crescenzo Cecere

Giovanni Becali, tur de forță la hotel cu doi amici procuratori. Forțează transferul lui Florinel Coman!

Și Giovanni Becali și-a făcut apariția la hotelul naționalei de tineret. Acesta a venit însoțit de doi amici italieni, împreună cu care a fost și la victoria de la San Marino a României cu Croația.

Giovanni Becali și procuratori italieni
Giovanni Becali și amicii săi italieni au fost și la San Marino, la România – Croația 4-1

Prezența lui Giovanni Becali nu a creat însă vreo reacție din partea oficialilor, care solicitaseră expres ca jucătorii să aibă liniște pentru a pregăti aceste meciuri importante, cu Anglia și cu Franța. Giovanni, deși nu are foarte mulți jucători în lotul de 23, încearcă să-i transfere pe Florinel Coman și pe Dragoș Nedelcu, pe care și vărul său Gigi vrea neapărat să îi vândă. Ambii jucători au semnat recent cu Giovanni după ce au ajuns la FCSB cu Pietro Chiodi impresar, aflat acum în război deschis cu frații Becali.

Giovanni Becali încearcă să-l transfere pe Florinel Coman după campionatul european
Giovanni Becali încearcă să-l transfere pe Florinel Coman după campionatul european

Ce impresari au jucătorii lui Mirel Rădoi. Pietro Chiodi, în pole-position!

Forfota din jurul tricolorilor mici nu este ceva neobișnuit pentru echipa națională. Făcând o paralelă și păstrând proporțiile, la fel s-a întâmplat tot în Italia, la Mondialul din 1990, când impresarii interesați de naționala lui Gică Hagi, Popescu, Răducioiu și Lupescu intrau chiar în camerele jucătorilor! Nu a fost cazul acum.

Dar să vedem de cine sunt reprezentați cei 23 de jucători aflați acum în lotul naționalei de tineret, topul fiind condus de Pietro Chiodi, care are nu mai puțin de 7 jucători, 4 dintre ei titulari!

Radu (Damiani), Căbuz (fără agent), Vlad (Anamaria Prodan) – Manea (Chiodi), Nedelcearu (Giovanni), Pașcanu (RAPS – Robbie Fowler), Ghiță (Chiodi), Rus (GSM – Sergiu Bodea), Ric. Grigore (Giovanni), Fl. Ștefan (fără agent), Boboc (Chiodi) – Tudor Băluță (Chiodi), Nedelcu (Giovanni), Cicâldău (Chiodi), Ianis Hagi (Chiodi), Dragomir (Sărmășan), Coman (Giovanni), Man (Anamaria Prodan), Olaru (Anamaria Prodan), Ciobanu (Chiodi) – Pușcaș (Sărmășan), Ivan (Carp), Ad. Petre (Sărmășan).

Ionuț Radu ar putea continua la Genoa, în Serie A, dar există și posibilitatea de a ajunge în Premier League, la Arsenal
Ionuț Radu ar putea continua la Genoa, în Serie A, dar există și posibilitatea de a ajunge în Premier League, la Arsenal
  • 60,95 de milioane de euro valorează cei 23 de jucători ai României prezenți la EURO 2019, cel mai scump fiind căpitanul Andrei Radu, cotat la 15.000.000 de euro
  • 6.000.000 de euro este cota lui Ianis Hagi, cea mai mare din Liga 1, urmat de stelistul Dennis Man, cu 5,5 milioane de euro