Impresarul Andreei Bălan, declaraţii ULUITOARE

Marius Gavrilă a desfiinţat-o pe Andreea Bălan, în direct, la "Necenzurat". Bărbatul a declarat că artista a vrut să se sinucidă şi că timp de câteva luni, a terorizat-o pe Misty, prin...
10.11.2014 | 17:06
Impresarul Andreei Balan declaratii ULUITOARE

Marius Gavrilă a desfiinţat-o pe Andreea Bălan, în direct, la “Necenzurat”. Bărbatul a declarat că artista a vrut să se sinucidă şi că timp de câteva luni, a terorizat-o pe Misty, prin telefon şi faţă în faţă.

Un scandal monstru a început un showbiz. Marius Gavrilă, bărbatul cu care Andreea Bălan a colaborat timp de patru ani o face cu ou şi cu oţet, în presă. El susţine că blonda nu are voce şi că spectacolele sale nu sunt altceva decât nişte reprezentaţii de dans. Mai mult decât atât, Marius Gavrilă i-a atacat şi viaţa personală spunând că a insistat să menţină relaţia cu Keo, cu toate că acesta îi mărturisise că nu mai vrea să continue povestea de dragoste.

Şocant este că Marius Gavrilă a declarat că Andreea Bălan a vrut să se sinucidă în urma decepţiei din dragoste.

“Andreea Bălan pentru o perioadă nu mai colaborează cu noi. Pentru că Andreea Bălan nu a respectat nicio regulă din înţelegerea noastră, rămâne ca Andreea Bălan să rămână acasă pentru că aşa vreau eu. De asta nu e nici pe afişe. Am probe pentru tot ce am spus. Am vorbit cu Andreea Bălan, astăzi. Andreea Bălan nu are voce. Am înregistrările din studiourile în care lucrează ea. Andreea Bălan este o dansatoare foarte bună, face un spectacol foarte bun, dar nu are voce.

Eu nu scot şi înlocuiesc nişte oameni ca pe nişte saci. Keo i-a explicat Andreei că a greşit şi s-a comportat frumos cu ea. Nu ţi se pare o răutate că Andreea Bălan mi-a cerut să-l scot pe Keo din spectacole şi a sunat peste tot să nu mai fie adus în emisiuni? Dacă nu-şi vede de treaba ei, o să venim cu toţii şi o să spunem adevărul.

Andreea Bălan este o făcătură pe calculator. E un copil care schimbă nişte costume şi face show. Face asta pentru a completa lipsa vocii. Andreea Bălan a fost un artist foarte bine cotat pentru că a fost bine manageriată de Keo. În timp ce Alexandra este într-o emisiune celebră, iar Keo voia să-i dea un inel să se logodească cu ea, eu eram pe un telefon cu ea şi spunea să se taie, să se omoare, să înnebunească, să se arunce de la balcon dacă Keo face aşa ceva. Andreea Bălan dorea ca astea să i se întâmple ei.. Nu poţi să-ţi baţi joc de oameni! A vorbit luni de zile cu Alexandra. I-a făcut capul varză. S-a dus peste ea, a intrat peste ea în casă”, a declarat Marius Gavrilă.

Marius Gavrilă şi Florin Nedelcu s-au luat la ceartă, în direct. Impresarul Andreei Bălan a declarat că nu vrea să se coboare la nivelul lui Marius Gavrilă şi că ceea ce face este denigrant.

“Eu sunt impresarul ei, nu Marius Gavrilă. El face un turneu. Este foarte urât să vorbească aşa despre un artist cu care a colaborat patru ani de zile. Mi se pare urât şi neprofesional. Nu vreau să mă cobor la acest nivel. De patru ani sunt impresarul ei, oficial”, a declarat Florin Nedelcu.

“Oficial, contractul meu cu Andreea Bălan îl am eu cu Andreea Bălan, nu cu Florin Nedelcu. Dacă se simte tare, când are curaj, îl aştept pe canapea. Am probe pentru tot ce am spus”, a adăugat nervos, Marius Gavrilă.

sursa: spynews.ro