Fotbal intern

Impresarul lui Adrian Petre confirmă transferul la FCSB! ”Mâine semnăm”

15.02.2020 | 18:05
Impresarul lui Adrian Petre confirma transferul la FCSB Maine semnam
ADVERTISEMENT

Impresarul atacantului Adrian Petre, Cătălin Sărmășan, a confirmat transferul jucătorului la FCSB, care a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,17 este cota pentru ”3-5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Impresarul lui Adrian Petre confirmă transferul la FCSB

”Da, mâine semnăm cu FCSB”, a declarat pentru prosport.ro impresarul lui Adrian Petre, Cătălin Sărmășan, despre transferul internaționalului de tineret la formația finanțată de Gigi Becali

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Adrian Petre la FCSB, iar Gigi Becali a confirmat mutarea. Latifundiarul din Pipera va trebui să le plătească danezilor de la Esbjerg aproximativ un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Petre, în Top 30 al transferurilor de la FCSB

Presa din Danemarca a scris că internaționalul român de tineret nu mai intra în vederile antrenorului Lars Olsen, venit de puțin timp la echipă. De altfel, Adrian Petre nu a fost reținut în lot pentru meciul de vineri seară cu FC Copenhaga.

Adrian Petre intră în Top 30 la gruparea ”roș-albastră” din punct de vedere al sumei de transfer și se află la egalitate cu fotbaliști precum Romeo Surdu, Mihai Răduț sau Adrian Neaga.

ADVERTISEMENT

Becali l-a vrut și în vară

Atacantul Adrian Petre mai avea contract cu Esbjerg, formație la care a ajuns pe 1 iulie 2017, până pe 30 iunie 2021. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a fost pe lista lui Gigi Becali și înainte să plece în Danemarca, când juca pentru UTA Arad, iar în iunie 2019 i s-a cerut 3.000.000 de euro pentru el.

Gigi Becali a încercat să îl transfere pe Adrian Petre şi imediat după Campionatul European de tineret din Italia de vara trecută. Finanţatorul FCSB spunea la acel moment că a oferit un milion de euro, dar danezii au cerut trei milioane.

ADVERTISEMENT

Petre, 5 goluri în acest sezon pentru Esbjerg

La finalul lunii ianuarie, Mihai Stoica anunțase că interesul pentru Adrian Petre a scăzut„Nu știu dacă va veni Adrian Petre, el este un jucător care nu joacă titular la Esbjerg. Noi i-am făcut o ofertă oficială, dar interesul nostru nu mai este atât de mare”.

Adrian Petre a jucat 19 meciuri pentru Esbjerg în actualul sezon și a reușit să înscrie 5 goluri în toate competițiile.

ADVERTISEMENT