Fotbal intern

Impresarul lui Andrei Ivan, anunț despre transferul atacantului la FCSB: “Acestea sunt șansele să se realizeze în iarnă!”

09.11.2018 | 13:29
Impresarul lui Andrei Ivan anunt despre transferul atacantului la FCSB Acestea sunt sansele sa se realizeze in iarna
Impresarul lui Andrei Ivan, anunț despre transferul atacantului la FCSB

Gigi Becali este interesat de transferul lui Andrei Ivan la FCSB, lăsând să se înțeleagă că a negociat în secret cu fotbalistul care evoluează acum la Rapid Viena. Impresarul lui Ivan, Ion Carp, susține că varianta lui Becali este imposibilă în acest moment.

FANATIK.RO a aflat care este situația exactă a jucătorului și de ce internaționalul Under 21 nu va semna cu gruparea roș-albastră în următoarea perioadă de mercato. Mai mult, conform agentului care îi reprezintă interesele, Ivan va rămâne în Austria și din vară.

Anunțul impresarului lui Andrei Ivan: “Sunt tâmpenii! Nu se pune problema unui transfer la FCSB!”

Gigi Becali caută un atacant pentru echipă, în condițiile în care în iarnă s-ar putea despărți cel puțin de unul dintre Harlem Gnohere și Raul Rusescu. Unul dintre cei vizați este Andrei Ivan, fotbalist împrumutat de Rapid Viena de la Krasnodar. Becali a lăsat de înțeles că a negociat transferul atacantului, chiar dacă Ivan a negat vehement, motivând că jucătorul nu ar recunoaște pentru a nu avea probleme la actuala echipă. Un lucru logic în contextul în care Ivan s-ar pune singur într-o postură ingrată la Viena.

Ion Carp Andrei Ivan
Ion Carp este impresarul lui Andrei Ivan și omul care l-a ajutat cel mai mult în carieră pe internaționalul U21

FANATIK.RO a discutat cu impresarul internaționalului de tineret despre oferta lui Gigi Becali și despre transferul lui Andrei Ivan la FCSB. Ion Carp afirmă că nu se pune problema ca vârful să vină în România, o mutare în iarnă fiind de-a dreptul imposibilă!

Am văzut declarațiile apărute în legătură cu Andrei. Eu cred că el a lămurit cel mai bine problema, atunci când ați vorbit cu el. A zis clar băiatul că nu îl interesează Steaua… Sunt tâmpenii, prostii… Nu se pune problema unui transfer la FCSB în iarnă. Andrei se simte excelent la Viena. Joacă meci de meci, este bine văzut de cei de acolo.

Andrei Ivan se luptă cu doi steliști într-un duel aerian
Andrei Ivan, în meciul dintre FCSB și Rapid Viena din Europa League

Când a ales să meargă în Austria, el avea mai multe oferte, dar a vrut să meargă la un club serios, unde să poată căpăta experiență. A fost cea mai bună alegere, cei de la club îl apreciază foarte mult, nu au existat declarații negative la adresa lui vreodată. Lucrurile sunt simple din punctul nostru de vedere: sunt șanse 0,0001 la sută să plece în iarnă!”, a declarat Ion Carp pentru FANATIK.RO.

“Steaua este o echipă greu de refuzat, dar Andrei nu ia în calcul revenirea în România!”

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani, născut la Moreni, trece printr-o perioadă foarte bună a carierei. Evoluțiile de la Rapid Viena și calificarea cu naționala de tineret la Campionatul European din Italia au atras privirile asupra acestuia. De altfel, tocmai aceste lucruri au făcut atât de greu de realizat transferul său la FCSB.

Steaua este o echipă mare, greu de refuzat, dar Andrei joacă acum la o echipă mare din Austria. Cei de la Rapid, spre exemplu, sunt în grupele Europa League, Steaua nu e. Nu vreau să se supere nimeni, dar băiatul se simte foarte bine acolo și nu ia în calcul în niciun caz să revină în România. Nici din vară!”, afirmă impresarul fotbalistului.

Andrei Ivan, în marcaj la Mihai Bălașa, în partida FCSB - Rapid Viena, din Europa League. Cei doi fotbaliști se împing reciproc în lupta pentru balon
Andrei Ivan, în marcaj la Mihai Bălașa, în partida FCSB – Rapid Viena, din Europa League

Rapid Viena va plăti sigur clauza. Îl ține sau îl vinde după Euro?

Conform informațiilor FANATIK.RO, clubul austriac va activa clauza de cumpărare definitivă a lui Andrei Ivan. Aceasta ar fi de 900.000 de euro și va fi plătită până la finalul acestui an, urmând ca Ivan să parafeze și el un nou acord cu Rapid Viena. Există varianta ca gruparea austriacă să îl vândă pe Ivan în vara viitoare, după Campionatul European rezervat naționalelor Under 21, în cazul în care cota acestuia va exploda.

Nu vreau să vorbesc despre contracte și despre sumele dintre cluburi. Ce pot să spun este că Rapid Viena are o opțiune clară, pe care trebuie să o plătească până în vară. Deci au austriecii timp… Că o plătesc mâine sau peste o lună, este problema lor”, a încheiat Ion Carp, cel care a contribuit decisiv la ascensiunea lui Andrei Ivan din ultima perioadă.

Andrei Ivan trece de un adverat în meciul dintre România și Liechteinstein, din calificările pentru Euro 2019 rezervat naționalelor U21
Andrei Ivan este unul dintre pilonii echipei naționale Under 21, iar Campionatul European din Italia i-ar putea aduce un super transfer