ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Impresarul lui Denis Haruț dezvăluie unde s-au blocat momentan negocierile pentru transferul fundaşului la FCSB

Autor: Traian Terzian | 06.01.2021 | 16:21
Impresarul lui Denis Haruț dezvăluie unde s-au blocat momentan negocierile pentru transferul fundaşului la FCSB
Impresarul lui Denis Haruț, Florin Vulturar, a dezvăluit unde s-au blocat momentan negocierile pentru transferul fundaşului la FCSB, deși cei doi patroni ajunseseră la un acord. Sursă foto: Sport Pictures

Impresarul lui Denis Haruț, Florin Vulturar, a dezvăluit unde s-au blocat momentan negocierile pentru transferul fundaşului la FCSB, deși cei doi patroni ajunseseră la un acord.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate din noiembrie 2020 că finanțatorul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, nu este dispus să îl vândă pe fundașul dreapta de 21 de ani pentru mai puțin de un milion de euro.

Între timp, FANATIK a aflat că în ultimele discuții se stabilise ca FC Botoşani să primească 550.000 de euro plus procente dintr-un viitor transfer al fotbalistului.

Negocierile pentru mutarea lui Denis Haruț la FCSB s-a blocat

Deși se părea că toate lucrurile sunt puse la punct pentru transferul lui DEnis Haruț la FCSB, negocierile au fost blocate deoarece cele două părți nu au ajuns totuși la un numitor comun.

ADVERTISEMENT

”Sunt căzute negocierile, s-au blocat deocamdată. Domnul Iftime a dat ok-ul, apoi s-a răzgândit, acum sunt blocate tratativele. Nu e diferență mare între suma cerută de domnul Iftime și cea oferită de Gigi Becali.

La un moment dat chiar s-a ajuns la un acord, apoi domnul Iftime s-a răzgândit. Undeva la 600.000 de euro era suma atunci pentru care ajunseseră de acord părțile”, a declarat Florin Vulturar, pentru Digi Sport. Agentul a dezvăluit că jucătorul își dăduse acordul pentru mutare: ”S-a discutat și cu jucătorul, în principiu totul era ok, jucătorul e de acord să meargă la FCSB”.

Patronul celor de la FC Botoșani a dezvăluit că negocierile nu au fost oprite din cauza banilor. ”Nu banii mă fac, pur şi simplu am nevoie de Haruţ la FC Botoşani. Cum am nevoie şi de Andrei Chindriş, dar lui Andrei i-am spus că-i dau drumul, ca atare mai aduc un fundaş central, deja este jucătorul meu şi vine zilele astea”, a spus Iftime la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a declarat în mai multe rânduri că unul dintre Andrei Chindriș și Denis Haruț va pleca de la FC Botoșani în această perioadă de mercato. Finanțatorul Botoșaniului îi dădea mai multe șanse lui Chindriș.

FANATIK a anunțat pe final de an 2020 că Andrei Chindriș a refuzat ultima ofertă pe care i-a făcut-o Gigi Becali, mai mult de teamă că nu se va acomoda la echipa roș-albastră.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!