Fotbal intern

Impresarul lui Jaime Penedo i-a dat replica lui Cornel Dinu! Ce spune despre legenda lui Dinamo

12.12.2018 | 12:57
Impresarul lui Jaime Penedo ia dat replica lui Cornel Dinu Ce spune despre legenda lui Dinamo

Jaime Penedo şi-a reziliat contractul cu Dinamo în această săptămână după ce a petrecut ultimul an şi jumătate la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Între portarul panamez şi Mircea Rednic a existat o ruptură şi cele două părţi s-au despărţit, deşi Penedo a fost titularul postului de portar. 

Cornel Dinu i-a criticat atât pe Jaime Penedo, dar şi pe impresarul jucătorului, Mihai Stan, după ce portarul din Panama a semnat actele de reziliere a înţelegerii cu Dinamo. Răspunsul impresarului nu s-a lăsat aşteptat, însă nu a fost unul tăios pentru gloria lui Dinamo.

Cornel Dinu, premiat de Mircea Rednic.
Cornel Dinu, premiat de Mircea Rednic.

Impresarul lui Jaime Penedo i-a dat replica lui Cornel Dinu: “Aprecierea poate fi relativă!”

“M-au căutat în seara asta mai multe persoane ca să-i dau o replică domnului Cornel Dinu. M-ar fi criticat la TV, am înţeles, în calitatea mea de agent al lui Jaime Penedo, un portar pe care eu ştiu că l-ar aprecia nu cu mult timp în urmă. Dar, mă rog, aprecierea poate fi relativă. Însă respectul pe care i-l port domnului Cornel Dinu este şi va rămâne nemăsurat! Este o legendă a unui club important care merită mai mult decât îi oferă acum lumea fotbalului. Îmi pare rău că nu l-am cunoscut şi personal, pentru că aş avea multe de învăţat de la dânsul, dar nu este timpul trecut. În concluzie, cu riscul ca replica mea să nu fie preluată de cei care o aşteptau, îi urez multă sănătate domnului Cornel Dinu şi Sărbători cu Pace”, a declarat Mihai Stan.

Impresarul lui Jaime Penedo i-a dat replica lui Cornel Dinu! Ce spune despre legenda lui Dinamo
Reacţia impresarului Mihai Stan la adresa lui Cornel Dinu 

 

De furia lui Cornel Dinu nu au scăpat nici ceilalţi jucători de la Dinamo, care au fost criticaţi după egalul din weekend împotriva lui Hermannstadt, scor 1-1: “Au produs apărători fără lovituri de cap, fără să știe să facă marcaj. Moldoveanu când îi vine mingea pe voleu în careu o trimite spre tabelă. Ce să facem în situația asta? Asta a produs centrul de copii și juniori. Plus că mai erau băieții ăia. Păi Păun a dat gol din depou, Popescu nu știu pe unde era. Mai sunt câțiva pe acolo, glumele alea de Katsikas, Popovici etc“, a spus Cornel Dinu după meci.

Tags: