Sport

Impresarul lui Paul Anton, noi informații despre situația jucătorului: „Și-a făcut datoria și o să și-o facă până la final!”

Impresarul lui Paul Anton a oferit noi informații despre situația jucătorului.
04.08.2021 | 19:58
Impresarul lui Paul Anton, noi informații despre situația jucătorului: „Și-a făcut datoria și o să și-o facă până la final!”
Impresarul lui Paul Anton, noi informații despre situația jucătorului: „Și-a făcut datoria și o să și-o facă până la final!”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Lucian Marinescu, impresarul lui Paul Anton, a spus că încă nu a primit nicio motivație, iar procesul mijlocașului „câinilor”, pentru a deveni liber de contract, este amânat, spre surprinderea lui.

Totodată, agentul a spus că Paul Anton a revenit la antrenamentele echipei și poate să joace dacă medicul va decide că este apt pentru a fi introdus în teren.

ADVERTISEMENT

Impresarul lui Paul Anton, noi informații despre situația jucătorului

Lucian Marinescu, impresarul lui Paul Anton, a oferit noi informații despre situația jucătorului, precizând faptul că procesul mijlocașului cu clubul a fost din nou amânar, fără să primească vreo motivație,

„Nu am primit nicio motivație. Singurul proces care poate sta în picioare e încetarea relațiilor de muncă. El a început, conform regulamentelor din România, la scadența celor 60 de zile, ceea ce prelungește cu încă o lună posibilitatea de a-și depune memoriul.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg ce se întâmplă la comisii, pentru că acest caz al lui e foarte simplu. Ce e afișat pe site-ul Ligii de la procesele trecute, atât știm și noi.

AFAN își face treaba excelent, ei sunt depășiți de volumul mare de procese pe care le au.

Nu am întâlnit astfel de amânări, când sunt lucrurile atât de clare și am experiență de peste 20 de ani în meseria de agent FIFA, cu licență luată în Spania”, a spus impresarul lui Paul Anton, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Paul și-a făcut datoria și o să și-o facă până la final!”

Impresarul lui Paul Anton a continuat și a vorbit și despre posibilitatea ca Paul Anton să mai joace în acest debut de sezon pentru Dinamo, el revenind după o accidentare:

„Paul a primit o lovitură la antrenament și l-a scos din joc puțin, dar a revenit la antrenamentele echipei.

Gândiți-vă așa, ai o familie, tu faci ceva și nu ești plătit. La noi trebuie să stai trei luni, să mai dai 15 zile clubului… Nu fac astfel de comentarii, eu fac referire la un singur lucru.

ADVERTISEMENT

Am intrat pe site-ul Federației, pe codul de conduită și pe codul de etică… unde se apără competiția în cazul lui, eu nu văd!”.

„El și-a făcut datoria și își va face datoria până la final. Dacă are avizul medicului, poate juca în continuare la Dinamo. Sunt câteva echipe interesate, chiar și din România.

Pentru mine e rușinos, vrem să progresăm, dar nu putem face aceste lucruri”, a mai spus impresarul lui Paul Anton.

ADVERTISEMENT

Paul Anton a jucat pentru Dinamo în debutul din noul sezon din Liga 1, în duelul cu FC Voluntari, scor 3-2.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE