Fotbal international

“Impresarul” Mbappe. Vrea să aducă un star de la Chelsea la PSG

01.05.2018 | 13:32
Kante a câştigat două titluri în Premier League

Marele talent al campioanei Franţei, Kylian Mbappe, s-a apucat să facă pe impresarul. Puştiul minune al fotbalului francez încearcă să îşi convingă compatriotul N’Golo Kante să lase Stamford Bridge, unde a ieşit campion cu Chelsea în 2017 şi să vină la PSG.

Mbappe a acordat un interviu pentru beIN Sport şi a fost întrebat ce jucător ar aduce în vară la PSG dacă ar depinde de alegerea lui. Tânărul atacant al echipei fanion din Ligue 1 a răspuns imediat: Kante, pentru că este exact ceea ce ne lipseşte. Ar acoperi postul care încă nu are jucătorul potrivit acolo, adică mijlocaş defensiv.

Mbappe face pe impresarul, pentru că ar face un transfer perfect pentru PSG

Kante este un tip grozav, este genul de jucător care acoperă mult terenul timp de 90 de minute, are mare calitate şi e francez, ceea ce, cu siguranţă, i-ar face foarte bucuroşi pe fanii noştri să îl vadă îmbrăcând tricoul lui PSG. O să stau de vorbă cu el în Rusia, în timpul Campionatului Mondial, sper să îl pot convinge”.

Kante a venit în vara lui 2016 de la Leicester, reuşind rara performanţă în fotbalul englez de a câştiga titlul cu două echipe diferite în doi ani consecutivi. A costat doar 35 de milioane de euro şi este acum un jucător exponenţial atât la Chelsea, cât şi la nivel de Premier League.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri