Fotbal intern

Impresarul Pini Zahavi s-a ținut de glume după FCSB – U Craiova. “Îl aduc pe Neymar să joace în România!”?

01.04.2019 | 08:25
Neymar Jr. într-un meci jucat de PSG. Pini Zahavi, impresarul starului din naționala Braziliei, s-a ținut de glume după FCSB - U Craiova 3-2

Impresarul Pini Zahavi și tatăl lui Neymar au fost invitați de Giovani Becali, vârul latifundiarului din Pipera, la meciul disputat de FCSB împotriva celor de la Universitatea Craiova, scor 3-2, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar israelianul care îl impresariază pe vedeta din lotul Braziliei s-a ținut de glume la finalul meciului.

Impresarul Pini Zahavi s-a ținut de glume după FCSB – U Craiova

Întrebat în legătură cu motivul pentru care a ales să participe la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova, Pini Zahavi a declarat să își dorește să îl aducă pe Neymar Jr. să joace în Liga 1 Betano, dar totul a fost o glumă.

“Am venit pentru a-l aduce pe Neymar Jr. să joace în România. Glumesc, sunt aici pentru afaceri”, a declarat Pini Zahavi, impresarul starului lui PSG și al lui Robert Lewandowski, conform gsp.ro.

Impresarul Pini Zahavi, Giovani Becali și tatăl lui Neymar. Primul s-a ținut de glume după FCSB - U Craiova, scor 3-2
Impresarul Pini Zahavi, Giovani Becali și tatăl lui Neymar

Agentul lui Neymar a rămas impresionat de derby-ul FCSB – U Craiova

“Un meci foarte frumos”, a spus Pini Zahavi. Întrebat dacă a fost impresionat de vreun jucător de la FCSB sau Universitatea Craiova și dacă a pus ochii pe Dennis Man, impresarul lui Neymar Jr. și al lui Robert Lewandowski a declarat. “Lăsați-mă să mă gândesc, abia s-a terminat meciul. E finalul meciului și am nevoie de ceva timp”, a spus Zahavi, conform telekomsport.ro.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova s-a terminat cu victoria echipei pregătite de Mihai Teja, scor 3-2. În următoarea etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano, cea cu numărul 4, Universitatea Craiova va primi vizita formației CFR Cluj, duminică, 7 aprilie, de la ora 20.30, iar FCSB o întâlnește pe Sepsi OSK, luni, 8 aprilie, de la ora 21.00.