Chiar dacă PAOK Salonic a pierdut două puncte și a ratat șansa de a fi campioană matematic încă din această rundă, fanii nici nu concep ca favoriții să nu ia titlul în acest sezon. De un singur punct mai are nevoie PAOK în următoarele două etape. Suporterii au mers direct la stadion acolo unde au cântat, i-au îmbrățișat pe antrenor și pe jucători și au anunţat că sunt mai pregătiţi ca niciodată pentru sărbătoare.

Duminica viitoare, după meciul cu Levadiakos, PAOK ar putea deveni campioană naţională după o aşteptare de 34 de ani! Nu plecați capul, fruntea sus! Încă un punct pentru a ne împlini visul, le-a transmis Răzvan Lucescu jucătorilor. Antrenorul român a recunoscut că voia să încheie socotelile încă din această rundă: Sunt dezamăgit, aș fi vrut să câștigăm de acum.

Pierdere importantă pentru Răzvan Lucescu

Dar poate e mai bine așa. Vom celebra titlul pe propria arenă”, a mai spus fostul selecţioner al României. Mult mai supărat s-a arătat Răzvan Lucescu după accidentarea căpitanului Vieirinha, mai ales că și Mauricio a suferit o ruptură de ligamente încrucișate pe 10 martie. Fundașul stânga pare a avea o leziune gravă la genunchi. „Îmi pare rău pentru André.

Sunt trist. A făcut un sezon mare, a fost un exemplu pentru toți. Acesta este fotbalul și trebuie să acceptăm”, a adăugat Lucescu jr care a rămas și el impresionat de atmosfera creată de fanii lui PAOK

  • 1 este locul pe care îl ocupă echipa lui Răzvan Lucescu în Grecia