Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Impresionant! Reacția suporterilor români în momentul în care tricolorii au intrat pe teren înainte de Belgia – România. Video

Tricolorii se simt ca acasă în Germania. Susținerea fantastică a fanilor români s-a văzut și s-a auzit inclusiv în momentul în care tricolorii au intrat pe teren pentru meciul cu Belgia.
Impresionant Reactia suporterilor romani in momentul in care tricolorii au intrat pe teren inainte de Belgia  Romania Video
Reacție impresionantă a suporterilor români în momentul în care tricolorii au intrat pe teren înainte de Belgia - România. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Suporterii români au ajuns devreme la stadionul din Koln și l-au îngălbenit purtând tricourile naționalei. Un moment impresionant a fost atunci când jucătorii lui Edi Iordănescu și-au făcut apariția și au ieșit la încălzire.

Impresionant! Reacția suporterilor români în momentul în care tricolorii au intrat pe teren înainte de Belgia – România

Imediat, fanii s-au aprins și i-au primit cu urale pe tricolori, care au intrat pe gazon în frunte cu căpitanul Nicolae Stanciu. Atmosfera impresionantă creată de românii prezenți la meci a fost surprinsă de reporterii FANATIK.

ADVERTISEMENT

Și la această partidă, suporterii români veniți de pretutindeni au venit într-un număr foarte mare și au creat imagini superbe pe arena din Koln, care are o capacitate de 43.000 de locuri.

După 3-0 cu Ucraina, naționala condusă de Edi Iordănescu speră să obțină cel puțin un punct, suficient pentru o calificare în optimi. În cazul în care pierd contra Belgiei, tricolorii nu-și permit să facă un pas greșit cu Slovacia în ultima etapă a grupei.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, o singură schimbare față de meciul cu Ucraina

Selecționerul Edi Iordănescu a făcut o singură modificare în primul “11” față de primul meci cu Ucraina. Florinel Coman i-a lăsat locul în banda stângă lui Valentin Mihăilă. În rest, Iordănescu a mizat pe aceeași formulă cu Marius Marin în fața apărării, iar Stanciu și Răzvan Marin mai avansați. Man și Mihăilă, pe benzi. Atacul este asigurat de Denis Drăguș, care a făcut o partidă excelentă cu Ucraina.

De partea cealaltă, Belgia a ales o formulă 3-4-3 contra României. Vedetele Doku, Tielemans, De Bruyne și Lukaku fac parte din primul “11” al “diavolilor”. Înaintea acestui meci, Belgia nu are niciun punct, după ce în primul meci a fost învinsă surprinzător de Slovacia, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Spectacol în drumul spre Parada Fanilor din Koln!

Suporterii români au fost la înălțime pe toata durata zilei în care România întâlnește Belgia la EURO 2024. După ce au pus în scenă un adevărat spectacol în centrul orașului, suporterii „tricolorilor” s-au îndreptat către Fan Walk, locul de întâlnire pentru Parada Fanilor din Koln.

Fanii au creat o atmosferă senzațională, inclusiv în trenul care i-a dus până la Josef Lammerting-Allee. Fanii „tricolorilor” au cântat și au scandat, gata să-și ducă favoriții către o nouă victorie.

ADVERTISEMENT

Grupul de suporteri a plecat în mod organizat către RheinEnergie, stadionul care va găzdui Belgia – România. Suporterii au avut parte de surprize, primind mici drapeluri tricolore, steaguri și bannere. Parada Fanilor din Koln a fost coordonată de celebrul Mihai Bobonete.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

Reacție senzațională a fanilor în momentul în care jucătorii români și-au făcut apariția pe teren

ADVERTISEMENT
4,45 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X” la meciul Belgia - România