Life

Impresionant. Un copil din Scoția a legat o scrisoare de un balon ca să i-o trimită în ceruri tatălui său. „Sunt la cămin pentru că mama e bolnavă”

Un copil din Scoția a legat o scrisoare de un balon. Voia să i-o trimită tatălui său decedat, în ceruri. Iată ce scria acolo!
25.03.2023 | 14:35
Impresionant Un copil din Scotia a legat o scrisoare de un balon ca sa io trimita in ceruri tatalui sau Sunt la camin pentru ca mama e bolnava
Un copil din Scoția a legat o scrisoare de un balon. foto: Colaj Fanatik / Pixabay
ADVERTISEMENT

Un copil din Scoția a legat o scrisoare de un balon. Acesta a vrut să i-o trimită tatălui său mort, în ceruri, pentru că mama lui era la spital.

Un copil din Scoția a legat o scrisoare de un balon. Voia să o primească tatăl lui, din ceruri

O poveste impresionantă vine din Scoția. Un copil i-a scris tatălui său  gândurile sale într-o scrisoare atașată de un balon. Acesta își pierduse tatăl și voia să comunice cu el.

ADVERTISEMENT

Băiețelul a scris în acea scrisoare că îi este foarte dor de tatăl său și că este la un cămin pentru că mama lui este bolnavă. Copilul i-a mai scris și că-l doare urechea, dar și că îi este foarte dor de tatăl său și de școală.

Partea emoționantă a venit atunci când copilul l-a întrebat pe tatăl său dacă este bine. Chiar dacă știe că este în Rai, acolo unde ajung oamenii buni, a vrut să se asigure.

ADVERTISEMENT

Băiețelul îi povestea tatălui că și-a făcut lista de dorințe pentru Crăciun, iar pe aceasta se află un lucru emoționant. Acesta își dorea ca tatăl lui să-i scrie un bilet prin care să comunice și să i-l pună sub pernă.

“Bună, tati, îți scriu doar să-ți spun că îmi este dor de ține și să îți spun ce mai e nou. Sigur știi că sunt la cămin pentru că mama e bolnavă și pe mine mă doare urechea de luni.

ADVERTISEMENT

Mâine plecăm. Mi-e dor de școală și de ține. Știu că ești în Răi, dar ești bine? Înainte să vin aici mi-am făcut lista de Crăciun. Îmi doresc să-mi scrii un bilet și să-l pui sub pernă.

Pe lista mea sunt ghete, mingea din Premier League, un echipament al Real Madrid și un cub Rubik. Pă, tati! Te iubesc!”, a fost scrisoarea găsită de McCall, conform Telegraph.

ADVERTISEMENT

Cine a găsit scrisoarea. Persoana respectivă vrea să găsească copilul

Această scrisoare a fost găsită de un fost jucător al naționalei de fotbal al Scoției, Stuart McCall. Acesta spunea că face tot posibilul pentru a-l găsi pe copil și pentru a-i îndeplini lista de dorințe.

Copilul din Scoția își dorea niște ghete de fotbal, o minge din Premier League și un echipament al lui Real Madrid, fiind foarte pasionat de sport.

“Este foarte trist, vrem să găsim copilul și să îi dăm toate darurile cerute de la tatăl lui”, a spus Stuart McCall, conform Dumferline Press.

ADVERTISEMENT
Tags: