Carousel hot news

“Am împrumutat jucătorii pentru un an, cu opţiune de cumpărare pentru fiecare”

Gheorghe Hagi a confirmat că a împrumutat mai mulţi juniori la Steaua pentru un an, printre aceştia numărîndu-se şi doi fotbalişti care au evoluat pentru echipa mare, Târnovan şi Mitriţă....
03.09.2013 | 20:45

Gheorghe Hagi a confirmat că a împrumutat mai mulţi juniori la Steaua pentru un an, printre aceştia numărîndu-se şi doi fotbalişti care au evoluat pentru echipa mare, Târnovan şi Mitriţă. “Jucătorii vor fi împrumutaţi pe o perioadă de un an, cu opţiune de cumpărare pentru fiecare. Lotul e bun, dar n-o să fie uşor cu Schalke, cu Basel şi Chelsea. Dar e o şansă pentru toţi să crească. În acest context i-am dat şi pe Târnovan şi pe Mitriţă. Nu se pune problema ca eu să devin antrenor al Viitorului. În perioada asta suferim foarte tare, mai ales eu, pentru că mie îmi place să cîştig. De la anul ne vom muta la Voluntari. Este bine că vin din urmă noi jucători de perspectivă. Azi, Academia a cîştigat cu 2-1, iar Ianis a dat gol cu capul. Am mare încredere în el. Varela este un fundaş modern, tînăr, iar Kapetanos este un vîrf cu cifre, foarte bun. La Steaua le va fi greu să se impună uşor, pentru că este concurenţă pe posturi”, a declarat Hagi la Special de pe DigiSport 1.

“Regele” a vorbit şi despre meciurile naţionalei din preliminariile Campionatului Mondial. “Turcii au făcut schimbări la nivelul băncii tehnice şi nu au nimic de pierdut, avînd în vedere situaţia în care se află. Meciul cu Ungaria îmi aduce aminte de cel din 1999, cînd noi am bătut cu 2-0. Atunci, eu nu am vrut să mă întorc la naţională, pentru că voiam să mă retrag cu capul sus, dar ceea ce mi-a spus domnul Păunescu, Dumnezeu să-l ierte, m-a emoţionat foarte tare. Cel care conduce decide, dacă Piţurcă crede în lotul pe care îl are acum, fără Mutu, noi trebuie să mergem pe mîna lui şi să fim optimişti pentru această dublă. Sînt convins că Marica va da tot ce are mai bun, atît timp cît va fi posibil, chiar dacă nu are echipă. La ultimul meci de pregătire a demonstrat că este un jucător important”, a completat Hagi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri