News

Împușcat în cap în timpul unei partide ilegale de vânătoare. Care este starea victimei

07.05.2021 | 19:07
Impuscat in cap in timpul unei partide ilegale de vanatoare Care este starea victimei
ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost împușcat în cap în timpul unei partide ilegale de vânătoare. Omul a fost preluat cu un elicopter SMURD. FANATIK vă spune care este starea victimei.

Doi bihoreni au ieșit la o partidă de vânătoare ilegală, într-o pădure de pe raza localității Remetea. Unul dintre ei a fost împușcat accidental în cap.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-a deplasat un elicopter SMURD. Persoana care a apelat numărul de urgență a explicat că victima respiră.

Împușcat în cap în timpul unei partide ilegale de vânătoare. Care este starea victimei

Ioana Lascău, ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, a precizat că apelul de urgență a fost înregistrat la ora 13:24: „poliţiştii de la Poliţia municipiului Beiuş au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, prin numărul de urgenţe 112, că într-o pădure de pe raza localităţii bihorene Remetea a avut loc un accident de vânătoare în urma căruia un bărbat a fost împuşcat accidental”.

ADVERTISEMENT

„Un elicopter SMURD a fost trimis în zonă, care l-a transportat la Spitalul Judeţean din Oradea,” a adăugat. Polițiștii din municipiul Beiuș, dar și cei de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au deplasat la fața locului, pentru cercetări cu privire la circumstanțele în care incidentul s-a produs.

La momentul apelului, nu se știa decât că victima încă trăiește: „Elicopterul a pornit spre Oradea, încă nu ştim starea victimei”.

ADVERTISEMENT

„Ştim doar că e vorba despre un bărbat care a fost împuşcat accidental în cap la o partidă de vânătoare. Persoana care a sunat la 112 spunea că trăieşte şi respiră,” a declarat Hadrian Borcea,  şeful UPU-SMURD Bihor pentru Bihoreanul.

elicopter SMURD
Imagine de la fața locului
Sursa foto: Bihoreanul

Bărbatul are 46 de ani, iar starea lui este critică. A ajuns la Unitatea de primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic judeţean Oradea în comă și a intrat direct în sala de operație. Medicii sunt rezervați în privința șanselor acestuia de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

„Pacientul a ajuns în comă, în stare critică. Prezintă o plagă împuşcată craniană frontală, traumatism cranio cerebral sever. A intrat în operaţie la Secţia de Neurochirurgie”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU Bihor, dr. Alexandru Mateoc, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT