ADVERTISEMENT
News

Împușcături într-un mall din statul american Oklahoma. Trei persoane au murit, printre care și atacatorul – Video

Autor: Dan Suta | 19.11.2019 | 11:28
Împușcături într-un mall din statul american Oklahoma. Trei persoane au murit, printre care și atacatorul - Video
Împușcături într-un mall din Oklahoma. Sursa foto: CBS News

Mai multe împușcături s-au tras într-un mall din statul american Oklahoma, iar în urma focurilor de armă trei persoane au decedat. Tragicul eveniment s-a produs în Duncan, în centrul comercial Walmart, notează presa din America.

ADVERTISEMENT

Împușcături la Walmart, în Duncan, Oklahoma

Localitatea unde s-au tras focurile de armă se află la 130 de kilometri sud de orașul principal, Oklahoma City. Atacul armat a avut loc la ora locală 09:54, ieri, 17:54 ora României. Poliția a fost alertată după cei mai mulți cumpărători au auzit împușcăturile dintr-unul din magazinele din gigantul comercial american.

Primele măsuri pe care le-au luat autoritățile au cerut evacuarea centrului comercial și restricționarea accesului în interiorul acestuia, scrie cnn.com. După ce zona a fost securizată, la fața locului au ajuns mai multe trupe speciale antitero și procurorii criminaliști pentru ancheta la fața locului.

ADVERTISEMENT

Printre cei trei morți se află și autorul atacului

Procurorul Jason Hicks a  declarat pentru media din Oklahoma că printre cele trei persoane decedate se află și atacatorul. Bărbatul care a tras cu pușca de mai multe ori a fost găsit fără suflare lângă mașina sa, parcată în fața mall-ului. E important de precizat că procurorii nu au ajuns încă la o concluzie privitoare la motivele care au stat în spatele acestui atac armat, fiind luate în calcul mai multe ipoteze, inclusiv cea teroristă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!