News

Împușcături între interlopii din Craiova. Gore a tras în Fane Vitamină

Un craiovean a ajuns la spital cu două plăgi împușcate în mâna stângă, însă a refuzat să depună plângere penală împotriva agresorului.
29.08.2021 | 18:54
Impuscaturi intre interlopii din Craiova Gore a tras in Fane Vitamina
Dispută între doi interlopi din Craiova/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mitre Cantemir, poreclit Fane Vitamină, în vârstă de 43 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova, în urmă cu câteva zile, după ce a fost împușcat într-o parcare din cartierul Rovine, scrie Adevărul.

Din relatările victimei a reieșit că un individ mascat ar fi coborât dintr-o mașină și ar fi început să tragă în direcția sa. Fane Vitamină susține că l-a recunoscut pe agresor, acesta fiind Alexandru Grigore Băloiu, zis Gore.

ADVERTISEMENT

Fane Vitamină a refuzat să depună plângere penală împotriva celui care l-a împușcat. Se pare că ambii protagoniști ai incidentului fac parte din lumea interlopă a Craiovei.

Fane Vitamină nu a făcut plângere penală

Polițiștii au început totuși să ancheteze incidentul, fiind puși la curent de cadrele medicale de la Spitalul de Urgență din Craiova.

ADVERTISEMENT

În noaptea de 26/27 august a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi telefonic de către reprezentanţi ai unui spital din Craiova, cu privire la faptul că la această unitate medicală s-a prezentat un bărbat de 43 ani, din Craiova, care prezenta două plăgi împuşcate în nivelul braţului stâng.

La unitatea medicală s-au deplasat poliţiştii, care, în urma discuţiilor purtate cu persoana vătămată, au stabilit că în jurul orelor 22:00, în timp ce se afla în parcarea unui bloc, din Craiova, a observat un autoturism din care a coborât o persoană care ar fi avut faţa acoperită, dar pe care ar fi recunoscut-o ca fiind un tânăr de 29 de ani, din localitate, care ar fi executat în direcţia lui mai multe focuri de armă după care ar fi părăsit zona, cu autoturismul”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

Până în momentul de față, polițiștii nu au găsit arma și nici să stabilească în mod cert că Gore ar fi fost agresorul mascat. În plus, se pare că arma nu ar fi fost letală și, în consecință, nu este nevoie de autorizare.

Deşi au trecut aproape trei zile de la incident, poliţiştii nu au reuşit să găsească arma, şi nici să stabilească dacă persoana indicată de victimă este autorul faptei. Conform anchetatorilor, arma ar fi din categoria celor neletale şi nu ar fi supusă autorizării.

ADVERTISEMENT

Ancheta este îngreunată și de faptul că Fane Vitamină refuză să dea detalii despre motivele conflictului cu Gore.

Cercetările sunt continuate sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, urmând ca după administrarea probatoriului să fie dispuse măsuri legale”, mai precizează  polițiștii doljeni.

ADVERTISEMENT
Tags: