Nicio categorie

ÎMPUŞCĂTURI în zona Dristor, din Capitală. Mai multe persoane au fost RĂNITE

Scandal cu arme şi bâte în Capitală, în zona Dristor. Mai multe persoane s-au luat la ceartă din cauza unui loc de parcare. Un bărbat a scos un pistol cu bile şi a tras. Potrivit România TV,...
06.01.2014 | 08:40
ÎMPUŞCĂTURI în zona Dristor, din Capitală. Mai multe persoane au fost RĂNITE
ADVERTISEMENT

Scandal cu arme şi bâte în Capitală, în zona Dristor. Mai multe persoane s-au luat la ceartă din cauza unui loc de parcare. Un bărbat a scos un pistol cu bile şi a tras. Potrivit România TV, patru persoane au fost rănite.

Patru persoane au fost rănite, duminică după-amiază, în zona Dristor, din Capitală. Potrivit primelor informaţii, mai multe persoane s-au certat pentru un loc de parcare de pe strada Şcolarilor.

ADVERTISEMENT

Un bărbat ar fi tras cu pistolul cu bile de cauciuc în cei care i-au ocupat locul de parcare, după ce aceştia ar fi scos bâte. Alarmate din scuza scandalului, mai multe persoane au sunat la numărul de urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, trei ambulanţe de prim ajutor şi una de terapie intensivă. Cei patru răniţi au fost supuşi unor investigaţii medicale şi transportaţi la două spitale din Capitală.

În conflict din cartierul Dristor din Capitală, trei bărbaţi au fost împuşcaţi cu bile de cauciuc, fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în timp ce unul a fost lovit în cap, fiind transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni. O persoană implicată în conflict a fost rănită mai grav, în zona abdomenului.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii audiază martori pentru a stabili contextul în care s-a produs agresiunea.

sursa: romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri