Life

Imunitate Survivor România 2023. Patru faimoși au fost propuși pentru eliminare în ediție din 6 februarie

Survivor România, episodul de luni, 6 februarie 2023. Care sunt participanții propuși pentru scoaterea din competiția sportivă.
06.02.2023 | 23:46
Imunitate Survivor Romania 2023 Patru faimosi au fost propusi pentru eliminare in editie din 6 februarie
Survivor România, episodul de luni, 6 februarie 2023. Care sunt participanții propuși pentru scoaterea din competiția sportivă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
06-02-2023
21:24

Patru concurenți de la Faimoși, nominalizați pentru eliminare

În această ediție, patru concurenți din echipa roșie au fost nominalizați pentru eliminare. 

Bianca Patrichi a fost nominalizată din partea întregii echipe, la fel și Remus Boroiu, fiind egalitate de voturi. Ada l-a nominalizat pe Kamara, iar DOC pe Carmen Grebenișan. 

06-02-2023
20:58

Cine sunt Faimoșii care au câștigat colanele de imunitate. Daniel Pavel, vești importante pentru concurenți

Ada și DOC au câștigat colanele de imunitate, astfel că cei doi nu vor putea fi nominalizați pentru eliminare în cadrul consiliului.

În schimb, fiecare dintre cei doi va putea nominaliza un coechipier pentru eliminare. 

În cadrul consiliului, Daniel Pavel a venit cu o veste bună pentru concurenți. Aceștia vor primi săptămânal provizii de hrană, indiferent de care vor fi rezultatele jocului. 

“Ambele triburi, pe insulele voastre, veți primii provizii, o dată pe săptămână un kilogram de orez și jumătate de litru de ulei, aceeași cantitate pentru ambele triburi, indiferent de rezultatul jocului”, a anunțat prezentatorul. 

06-02-2023
20:23

Războinicii au câștigat Jocul pentru Imunitate!

Războinicii au obținut victoria în primul Joc pentru Imunitate al săptămânii, cu scorul de 10-6. Punctul final a fost adus de Codruța Began, care a învins-o pe Bianca Patrichi. 

Faimoșii vor fi nevoiți să se lupte pentru a vedea cine va câștiga colanele de imunitate, iar la consiliu vor face nominalizări pentru eliminare.

06-02-2023
20:21

Războinicii conduc cu 9-6

Tribul Războinicilor se apropie de victorie. Sorul este de 9-6 pentru echipa albastră, fiind tot mai aproape de a obține totemul de imunitate. 

06-02-2023
19:39

Războinicii conduc Jocul pentru Imunitate

Faimoasa Ada Dumitru și războinica Lucianna Vagneti au intrat pe traseu, iar victoria îi aparține acesteia din urmă. 

Deocamdată, Războinicii sunt în avantaj, scorul fiind de 5-3 pentru aceștia. 

06-02-2023
19:02

Faimoșii și Războinicii vor disputa Jocul pentru Imunitate

Faimoșii și Războinicii se vor duela în Jocul pentru Imunitate. Fiecare trib va da totul pe traseu, mai ales că recompensa care vine cu totemul de Imunitate este una pe placul concurenților, adică pate de la un brand cunoscut din România. 

“Au fost trimise special pentru voi în Republica Dominicană. Gustările de astăzi vă vor oferi un plus de energie și cu siguranță vă vor alina dorul de casă”, a anunțat Daniel Pavel.

Cele două echipe vor avea un traseu dificil astăzi, și anume unul care conține și noroi. 

 

Imunitate Survivor România 2023. Concurenții, propuși pentru eliminare în ediția din 6 februarie. Faimoșii și Războinicii se vor confrunta în seara aceasta într-un nou joc în jungla din Republica Dominicană.

Survivor România, episodul de luni, 6 februarie 2023. Care sunt participanții propuși pentru scoaterea din competiția sportivă

Survivor România revine pe micile ecrane cu prima imunitate din această săptămână, după ce prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că vor fi două. Pe 6 și 7 februarie 2023 concurenții vor avea Consiliu în care vor numi cei propuși pentru eliminarea din joc.

ADVERTISEMENT

„Două imunități… e chiar șocant”, a spus Kamara care face parte din echipa Faimoșilor, notează protv.ro.

Lupta dintre cele două echipe este tot mai strânsă, tribul Războinicilor adjudecând ultimele două meciuri: cel de Imunitate și cel de Comunicare. Asta înseamnă că în episodul de astăzi vor căuta cea mai bună strategie pentru a continua în același ritm pozitiv.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ne concentrăm cum am învățat în ultimele două dăți”, este declarația făcută de una dintre concurentele cu banderolă albastră.

Cu toate acestea, Războinicii nu sunt atât de uniți pe cât par la prima vedere și între ei pare să izbucnească un adevărat conflict.

ADVERTISEMENT

„Tot timpul ne plângem că vrem mâncare, dar nu facem nimic”, spune una dintre participantele cu banderolă albastră.

„Ești femeie, dar știi că ai venit la Survivor. Ok, nu te menajez. Acceptă realitatea, frate”, complează un alt concurent din tribul Războinicilor la testimoniale.

ADVERTISEMENT

Survivor România, primul joc de imunitate

În doar câteva ore telespectatorii vor afla cum se desfășoară primul joc de imunitate din această săptămână, dar și care este echipa care va câștiga. Toată acțiunea poate fi urmărită numai pe Pro TV sau voyo.ro începând cu ora 20:30!

În altă ordine de idei, Daniel Pavel are câteva informații noi despre competiția sportivă Survivor România 2023. Prezentatorul reality show-ul urmează să dezvăluie noi detalii despre jocul care se desfășoară în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT