“În acest moment există Bernardo și încă 10 jucători”| Jucătorii free din derby-ul City-Chelsea pe care trebuie să îi ai în echipa ta de Football Fantasy

08.02.2019 | 15:32
In acest moment exista Bernardo si inca 10 jucatori Jucatorii free din derbyul CityChelsea pe care trebuie sa ii ai in echipa ta de Football Fantasy
ADVERTISEMENT

Manchester City – Chelsea

Duelul ultimelor două campioane ale Angliei se anunță momentul culminant al etapei în Premier League. Meciul dintre echipele care au câștigat de 4 ori titlul în ultimele 5 sezoane. City este în vârful clasamentului, după victoria în fața lui Everton, în timp ce Chelsea încearcă să-și hrănească apetitul pentru gol, arătat în victoria cu 5-0 în fața lui Huddersfield. Sau să răzbune înfrângerea dureroasă cu Bournemouth.
Chelsea poate fi optimistă înaintea acestui meci, datorită victoriei din tur, dar și datorită statisticilor, care ne spun că trupa de pe Stamford Bridge a câștigat turul și returul în fața lui City de 10 ori, lucru pe care nu l-a mai realizat nicio altă echipă din Premier League.
De partea cealaltă, Pep Guardiola are un motiv în plus să-l învingă pe Sarri. Spaniolul are 3 înfrângeri în fața lui Chelsea, cele mai multe rezultate negative în fața unei echipe din Anglia. Așa că șirul de ghinioane se poate opri duminică, pe Etihad Stadium din Manchester.

Dacă vrei să-ți faci echipă pentru competițiile FootballCoin din weekend, trebuie să știi că te tratăm bine, cu toate meciurile etapei din Premier League, inclusiv derby-ul din care poți alege jucători pentru lotul tău.
Ponturile noastre vin câte două din ambele echipe. FootballCoin are 4 jucători free de la City și Chelsea, pe care îi poți lua, convins fiind că o să-ți facă puncte.

ADVERTISEMENT

Bernardo Silva – 825 de puncte

Portughezul are 5 goluri și 6 assist-uri la Manchester City în Premier League. Modul în care joacă și trăiește meciul, citește fazele din apărare și din atac, luptă și ia deciziile pe teren l-au făcut pe Guardiola să afirme “În acest moment există Bernardo și încă 10 jucători”. Este free la FootballCoin și sigur titular în meciul de duminică împotriva lui Chelsea.

Ederson – 583 puncte

Cu 11 clean sheet-uri și 42 de intervenții în acest sezon, Ederson poate fi o opțiune pentru postul de portar din echipa ta la Football Fantasy. Cel mai calm om de pe teren, Ederson dă siguranță echipei și este foarte bun în jocul de picior. Venit de la Benfica, la fel ca viitorul oponent de duminică, David Luiz, este tânăr și de viitor. Așa că stai cu ochii pe el, așa cum stă el cu ochii pe minge.

ADVERTISEMENT

Cu un început extraordinar de sezon, cu 4 assist-uri în primele 4 meciuri din Premier League, Marcos Alonso trebuie obligatoriu să fie în echipa ta. Bun la finalizare, bun la execuția lovitorilor libere și exceptional în jocul ofensiv, urcând mereu în atac, Alonso este cadoul FootballCoin pentru toți cei care sunt hotărâți să câștige competiții și, implicit, premiile în XFC, cryptomoneda jocului. Are 11 clean sheet-uri și 90 de minute plus prelungiri duminică să câștige puncte pentru Chelsea în clasamentul Premier League și puncte pentru tine în clasamentul Football Fantasy.

Kepa Arrizabalaga – 625 puncte

Spaniolul din poarta lui Chelsea are 11 clean sheet-uri și cu 42 de puncte în plus față de Ederson, asta dacă vrei să comparăm cei doi portari free dintre care poți alege pentru derby-ul weekend-ului. Are 52 de intervenții pentru echipa lui Sarri, adică nu degeaba a dat Chelsea 80 de milioane de lire pe el celor de la Athletic Bilbao. Cel mai scump portar din lume poate fi în echipa ta free. Ce zici de asta?

ADVERTISEMENT

Weekend-ul ne aduce mai multe derby-uri, cu City-Chelsea în frunte. Ne vom bucura de asemenea de întâlnirea tumultoasă din Madrid: Atletico Madrid-Real Madrid, așa că intră în competiția free dedicată campionatului spaniol: Free-Spain-LaLiga R23.
Dar ce zici de Fiorentina-Napoli? Dacă îți place fotbalul garnisit cu pizza și paste, ai nimerit bine, în competiția free pentru Serie A. Dai aici un click și poți să te apuci de construirea echipei.
Și nu în ultimul rând, un derby românesc, U Craiova cu CFR, în care poți să-ți alegi favoriții și să-i bagi titulari. Te așteaptă premii în moneda jocului, minute de fotbal bun și zile pline de goluri.