Premier League

În Anglia nu e ca în România! Un fotbalist de la Norwich a fost testat pozitiv cu coronavirus, dar echipa va juca vineri în Premier League

14.06.2020 | 11:45
In Anglia nu e ca in Romania Un fotbalist de la Norwich a fost testat pozitiv cu coronavirus dar echipa va juca vineri in Premier League
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a dat peste cap fotbalul din întreaga lume, iar campioantele din Europa încep să revină. Dacă în România au fost amânate două meciuri din cauza unor teste pozitive, lucrurile stau altfel în Premier League, unde un fotbalist de la Norwich a fost depistat cu COVID-19.

Un fotbalist de la Norwich a fost testat pozitiv cu coronavirus, dar echipa va juca vineri în Premier League

Presa din Anglia a anunţat că două persoane au fost depistaţi cu coronavirus după ultimul val de testări în Premier League. Norwich City a confirmat că unul dintre fotbaliştii echipei se află pe această listă, însă nu a fost dezvăluit numele acestuia.

ADVERTISEMENT

Norwich City a jucat un meci amical cu Tottenham vineri, iar The Sun susţine că fotbalistul în cauză s-a aflat pe teren. Oficialii clubului au anunţat că jucătorul va fi izolat timp de şapte zile şi apoi va fi testat din nou şi au cerut ca numele să nu fie prezentat în presă. Cu toate acestea, Norwich City va juca vineri.

Emoţii pentru reluarea sezonului în Premier League?

Miercuri, 17 iunie, Premier League va relua sezonul, iar primele meciuri vor fi Aston Villa – Sheffield United şi Manchester City – Arsenal, restanţe din etapa a 28-a. Norwich City va juca vineri cu Southampton, însă partida are şanse minime să fie amânată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Tottenham, echipă care a jucat un amical cu Norwich, va primi vizita lui Manchester United. Oficialii Premier League au confirmat apariţia celor două cazuri, însă nu au făcut niciun anunţ dacă vor exista partide amânate.

Englezii susţin că şansele de contaminare sunt minime în timpul unui meci, astfel că fotbalistul lui Norwich nu ar fi putut să-i infecteze pe jucătorii lui Tottenham.

ADVERTISEMENT

“Jucătorul lui Norwich a confirmat că nu a existat contact cu jucătorii noştri, iar noi am verificat acest lucru”, a declarat o sursă din cadrul lui Tottenham pentru The Sun.

Două meciuri au fost amânate în Liga 1

Lucrurile stau cu totul altfel în Liga 1, unde Dinamo – Chindia şi U Craiova – FC Botoşani au fost amânate din cauza unor cazuri de coronavirus. Magazinerul “câinilor” şi medicul moldovenilor au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

“Sunt pur și simplu consternat, toată lumea mă întreabă acest lucru. Eu zic că doctorul nici nu e pozitiv, eu spun că e o greșeală”, a spus Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT