Fotbal international

În casa deținută de un jucător de la Arsenal s-a descoperit un… cadavru!

28.07.2019 | 16:33
În casa deținută de un jucător de la Arsenal s-a descoperit un... cadavru!
În casa deținută de un jucător de la Arsenal s-a descoperit un cadavru!

Întâmplările ciudate se țin lanț de jucătorii lui Arsenal. Dacă în urmă cu puțin timp Mesut Ozil și Saed Kolasinac au scăpat teferi în urma unei încercări a hoților de a fura mașina în care se aflau (!!!), în casa deținută de Mohamed Naser Elsayed Elneny s-a descoperit un… cadavru! Cel care a făcut descoperirea a fost tatăl jucătorului, care, oripilat, a alertat poliția imediat.

În casa deținută de Mohamed Elneny s-a descoperit un cadavru

În una din casele deținute de mijlocașul lui Arsenal, mai exact cea din El Mahalla El Kubra din țara sa natală, Egipt, tatăl său a făcut o descoperire macabră: un cadavru. Chiar în interiorul acesteia! Momentan nu se știe identitatea corpului fără viață, însă poliția a început o anchetă amănunțită în acest caz, prima măsură luată fiind efectuarea unei autopsii pentru a-i stabili identitatea.

În vârstă de 27 de ani, Mohamed Elneny a sosit pe „Emirates” în 2016, după ce oficialii englezi le-au plătit elvețienilor de la FC Basel nu mai puțin d 7.400.000 milioane de lire sterline. Mijlocașul este component al lotulu naționalei Egiptului, cu care a reușit să obțină participarea în grupele turneului final de la Cupa Mondială din Rusia, de anul trecut.

În casa deținută de un jucător de la Arsenal s-a descoperit un cadavru!
În casa deținută de un jucător de la Arsenal s-a descoperit un cadavru!

Întâmplări nefericite pentru jucătorii lui Arsenal

În afară de acest incident, Mesut Ozil și Saed Kolasinac au scăpat teferi după ce hoții au încercat să-i fure mașina neamțului, însă acesta a fost salvat de colegul său de echipă care a intervenit prompt și decis și l-a făcut pe atacator să fugă. Mohamed Elneny a refuzat să facă mai multe declarații despre ceea ce s-a descoperit la una din casele sale din țara natală.

În ultimul sezon, egipteanul a jucat 17 partide pentru Arsenal, dar nu a reușit să înscrie nici un gol pentru echipa sa. Văzut de mulți specialiști ca un tânăr fotbalist cu mult potențial, Mohamed Elneny nu a reușit să se impună în Anglia, dar speră să schimbe acest lucru în noul sezon de Premier League.

  • 8.000.000 de euro este cota de piață a egipteanului, conform Transfermarkt
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri