Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

În cât timp poate ieși Dinamo din insolvență? „Dacă am descărca acum un camion cu bani, situația ar fi tot critică!”. Soluția găsită de noii acționari. Video

Noii conducători ai lui Dinamo au organizat o conferință de presă în care au vorbit despre situația financiară a "roș-albilor".
06.03.2023 | 18:59
In cat timp poate iesi Dinamo din insolventa Daca am descarca acum un camion cu bani situatia ar fi tot critica Solutia gasita de noii actionari Video
Noii acționari ai clubului Dinamo au anunțat când poate ieși clubul din insolvență. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Conferința de presă în care noii acționari ai lui Dinamo și-au prezentat planurile a fost în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a mai lămurit o parte din numeroasele întrebări ale fanilor. Eugen Voicu, președintele Consiliului de Administrație al Red&White, a explicat planurile de viitor legate de club.

Eugen Voicu, președintele Consiliului de Administrație al Red&White, detalii importante despre viitorul lui Dinamo: “Poate să devină cel mai bogat club din România”

“La întrebarea legată de ieșirea lui Dinamo din insolvență nu se poate răspunde în mod exact. Se poate întâmpla în câteva luni sau într-o perioadă mai lungă. Aici depinde de mai mulți factori. Majorarea de capital social este soluția pe care o vom aplica. Chiar dacă inițial pot fi niște împrumuturi, ele sunt împrumuturi convertite în acțiuni.

ADVERTISEMENT

Banii sunt un ingredient, nu banii rezolvă problema. Dacă am descărca un camion cu bani, situația tot critică ar rămâne la Dinamo. Mult mai important este ceea ce vrem să construim și regulile pe care le vom aplica de aici încolo. În momentul în care toată lumea capătă încredere în planul nostru de business pe care îl avem, banii vin.

Nici astăzi banii nu sunt cu adevărat o problemă, sunt antreprenori cu care discutăm și avem variante în care putem rezolva rapid, în anumiți termeni, problema banilor. Dar nu banii sunt pe primul loc, vrem să construim cu adevărat un club puternic care să se dezvolte singur care poate să devină cel mai bogat din România.

ADVERTISEMENT

Eugen Voicu: “Avem ca obiectiv listarea clubului Dinamo la bursă după cinci ani de activitate”

Tocmai pentru că nu se bagă doar bani și nu depinde de un singur om. Vorbim de un capital care se investește într-o companie, Dinamo, în măsura în care generează profit, totul se reinvestește. Avem în obiectiv listarea clubului la bursă după cinci ani de activitate. Decizia finală o vom lua atunci, cine va dori să iasă atunci din această investiție va avea ocazia să iasă la un preț corect pe piață.

Luăm în calcul și un eventual plasament privat prin care să mai atragem alți antreprenori de o anumită dimensiune. Ne-am dori să fie cât mai mulți oameni implicați, tot felul de lideri de opinie din diverse medii. Ne gândim la o emisiune de obligațiuni convertibile în acțiuni”,a explicat Eugen Voicu în conferința de presă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo: “Perioada maximă pentru ieșirea din insolvență este de trei ani”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a oferit detalii legate de planul de ieșire din insolvență. Sunt mai multe variante care sunt luate în acest moment în calcul pentru ca Dinamo să aibă un plan de organizare confirmat în instanță. A vorbit și despre perioada în care Dinamo va ieși din insolvență.

Pot să vă spun că perioada maximă în care ar trebui să se întâmple acest lucru ar trebui să fie în jur de trei ani. Noi ne sfătuim asupra mijloacelor care trebuiesc accesate pentru a ajunge acolo unde ne dorim, respectiv să avem un plan de reorganizare confirmat.

ADVERTISEMENT

Orice variantă este luată în calcul atâta vreme cât este rapidă și este de natură să răspundă întrebărilor pe care noi ni le punem astăzi referitor la modul în care trebuie să arate procedura în continuare”, a declarat Răzvan Zăvăleanu în conferința de presă organizată luni.

Andrei Nicolescu vrea mai multă eficiență în folosirea banilor din club: “Ăsta trebuie să fie dezideratul tuturor celor care se gândesc cum iese Dinamo din insolvență”

Andrei Nicolescu, omul care va conduce Dinamo din punct de vedere administrativ, a vorbit la conferința de presă despre eficiență. Crede că indiferent de sumele care vor intra în club în următoarea perioadă, cel mai important este ca acestea să fie folosite eficient. În acest fel se poate da o altă valoare sumei investite.

“Din punctul nostru de vedere este mult mai importantă eficiența utilizării banilor și ce valoare aduce utilizarea lor corectă. Ăsta trebuie să fie dezideratul tuturor celor care se gândesc cum iese Dinamo din insolvență, ce mijloace trebuie să folosească și care este suma necesară. Până la urmă, orice sumă ar fi necesară, este important ca ea să fie utilizată corect”, a punctat și Andrei Nicolescu.

Fanatik SuperLiga, emisiunea cu cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând de săptămâna trecută în fiecare zi de luni până vineri de la ora 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT