Life

În ce a investit Dana Rogoz banii primiți moștenire de la regretatul ei tată. Actrița a făcut un anunț surprinzător

Dana Rogoz (36 de ani) a oferit detalii despre noul său proiect cinematografic, precizând de unde a găsit resursele materiale pentru a porni filmările.
11.07.2022 | 16:00
In ce a investit Dana Rogoz banii primiti mostenire de la regretatul ei tata Actrita a facut un anunt surprinzator
Ce a făcut Dana Rogoz cu banii de la regretatul ei tată. Actrița pregătește un proiect nou. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit în ce a investit banii primiți moștenire de la regretatul ei tată. Îndrăgita actriță a făcut un anunț surprinzător, care a fost pe placul celor care o urmăresc în social media. Fanii i-au lăsat numeroase mesaje.

Ce a făcut Dana Rogoz cu banii de la regretatul ei tată. Actrița pregătește un proiect nou

Dana Rogoz a povestit ce a făcut cu banii primiți după moartea tatălui său, Ion Alexandru. Bărbatul a decedat în urmă cu 7 ani, lăsând moștenire o garsonieră, care a fost împărțită ulterior între frații vedetei.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță a păstrat suma pentru un scurtmetraj al cărui scenariu l-a scris în urmă cu mai bine de un an. Susținută de partenerul de viață, regizorul Radu Dragomir, iată că acum artista se pregătește de filmările producției.

„Acum vreun an jumate am scris un scenariu pentru un scurtmetraj. Ideea lui o purtam în minte de câteva luni bune și, la insistențele lui Radu, m-am apucat să o pun și pe hârtie.

ADVERTISEMENT

Mă rog, primul draft l-am scris de fapt pe telefon, în Notes, stând în autorulotă pe scaunul din dreapta, în drum spre Viscri. Am scris scenariul cu tot cu replici din prima clipă, adică foarte aproape de forma în care se va filma.

Mă gândeam că dacă lui Radu îi va plăcea, îl va putea regiza el. Dar iar la insistențele lui, dar și ale lui Claudiu Mitcu (regizor și producător, cu care am mai lucrat până acum la 2 scurtmetraje), am luat hotărârea de a regiza chiar eu.

ADVERTISEMENT

«E scenariul tău, e viziunea ta. Am mare încredere în tine, Dana», mi-a spus Radu și mi-a dat aripi. Așa am început pregătirea scurtmetrajului. Cât privește bugetul lui, e deja o întreagă poveste…

După ce a murit tata, frații mei și cu mine am împărțit la 3 banii de pe o garsonieră moștenită de la el”, a scris Dana Rogoz pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz: ”Mi se pare că voi da un sens acestor bani”

Dana Rogoz a menționat că banii provin de la regretatul ei tată, care a lăsat câte o parte și pentru frații ei. Frumoasa blondină consideră că în felul acesta partea financiară va primi un sens special prin intermediul scurtmetrajului.

„Și precum cei 3 purcelusi, fratele cel mare a folosit partea lui pentru renovarea unui apartament, mijlociul i-a investit într-un joc pe calculator (fiind game designer), iar eu îi voi investi în acest scurtmetraj.

Mi se pare că voi da un sens acestor bani, că în felul acesta îmi va rămâne mereu ceva de la tata. Ei reprezintă așadar cea mai mare parte a bugetului, la care se adaugă fonduri proprii, mulți prieteni în echipă.

Sunt câțiva sponsori care au sărit să mă ajute pentru ca acest scurtmetraj să existe. Sper să nu dezamăgesc pe nimeni”, a completat actrița pe rețelele de socializare, unde a lăsat o poză din autorulotă.

ADVERTISEMENT