Life

În ce bagă Randi mare parte din banii pe care îi câștigă: „Unii au imperii, însă devin sclavii propriei puteri”

Randi se află în vacanță în Thailanda, de unde a postat un mesaj, ca un sfat, urmăritorilor săi. Ce face el cu toți banii pe care îi câștigă?
28.01.2023 | 09:27
In ce baga Randi mare parte din banii pe care ii castiga Unii au imperii insa devin sclavii propriei puteri
Randi, artist solo. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cântărețul Randi (Andrei Ropcea pe numele din buletin) are propria sa viziune când vine vorba de cheltuirea banilor pe care îi câștigă.

Randi nu vrea să adune imperii. Banii artistului se duc pe vacanțe

Artistul care a cunoscut succesul muzical încă de pe vremea când făcea parte din trupa Morandi, alături de Marius Moga, a avut ocazia să câștige bani frumoși atât cu formația, cât și solo.

ADVERTISEMENT

În timp ce alte vedete dau banii pe haine scumpe, mașini de ultimul răcnet, gadgeturi și case somptuoase, Randi preferă să cunoască lumea. Într-o postare făcută pe Instagram, Andrei a scris că oamenii foarte bogați care adună imperii devin, treptat, sclavii puterii câștigate prin bani.

Acesta le oferă un sfat celor care vor să se bucure cu adevărat de viață, în aceeași postare.

Randi îi încurajează, așadar, pe fanii săi să îi urmeze exemplul. Și anume, să facă atâția bani de cât au nevoie pentru a călători, pentru a descoperi lumea.

ADVERTISEMENT

„Unii au imperii, însă devin sclavii propriei puteri, conduși de dorința de mai mult. Alții, muncesc pentru amintiri, pentru poveștile care o să le amintească despre cei mai nebuni ani din viata lor! Fii simplu, fă bani cât ai nevoie să poti fugi in lume, să vezi marea frumusețe a lucrurilor mici!”, a scris interpretul de muzică pop pe rețeaua de socializare.

randi
Instantanee din călătoria lui Randi în Thailanda. Foto: Instagram

Cântărețul se află în Thailanda

Artistul se află într-o călătorie în Thailanda, de unde a publicat câteva fotografii și videoclipuri pe Instastory. Acesta a vizitat celebra plajă Phuket, recunoscută pentru viața colorată de noapte în mod special.

ADVERTISEMENT

În excursia sa din Thailanda, Randi a remarcat câteva lucruri interesante. Cântărețul a descoperit un club unde se vinde la liber marijuana. E de menționat faptul că în această țară asiatică este legalizat canabisul încă de anul trecut.

Apoi, fostul partener de scenă al lui Moga a văzut foarte multe persoane însoțite de animale, câini și pisici deopotrivă. Ba chiar, a încercat să stea de vorbă cu localnicii și necuvântătoarele lor, însă animăluțele nu i-au răspuns.

ADVERTISEMENT