Fotbal intern

În ce campionat vrea să plece Darius Olaru de la FCSB: ”Nu aș spune niciodată nu”

21.03.2021 | 17:40
In ce campionat vrea sa plece Darius Olaru de la FCSB Nu as spune niciodata nu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei FCSB, Darius Olaru, a dezvăluit că în viitor i-ar plăcea să se transfere în campionatul Spaniei, dar nu ar refuza nici o ofertă din Anglia.

Jucătorul roș-albaștrilor a fost unul dintre cei mai buni de pe teren în derby-ul cu CFR Cluj, în care a reușit să deschidă scorul.

ADVERTISEMENT

Olaru nu are pauză, el făcând parte din lotul naționalei de tineret a României care va juca în zilele următoare în faza grupelor de la Euro U21.

Darius Olaru visează să se transfere de la FCSB în La Liga

”Nu știu dacă mi s-ar potrivit atât de bine campionatul Angliei, dar nu aș spune niciodată nu unui eventual transfer acolo, dar îmi place mai mult Spania”, a declarat Daruis Olaru în ce campionat ar vrea să ajungă de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Încerc să mă antrenez cât pot de bine zi de zi, ăsta e secretul formei bune. Având în vedere că am și marcat, pot spune că traversez cea mai bună formă. Îmi ajut mai mult echipa”, a mai spus Olaru pentru FRF TV.

”Moralul este ridicat după victoria cu CFR Cluj, contează la omogenitate că suntem șase jucători de la FCSB. Cred că ne vom ajuta mult mai mult prin sfaturi ceilalți colegi”, a continuat mijlocașul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Olaru, comparație între Rădoi și Mutu

”Nu prea-mi plac alte activități și în timpul liber îmi place să mă uit foarte mult la fotbal, urmăresc foarte multe echipe, pentru a învăța cât mai multe”, a dezvăluit internaționalul de tineret.

”Cred că, față de generația din 2019, atunci erau mai mulți jucători individual, dar acum suntem o echipă mult mai bine formată, suntem mai uniți, sper să arătăm asta și în jocuri. Adrian Mutu mi se pare diferit din punct de vedere tactic față de Mirel Rădoi, se vede că a jucat în Italia”, a încheiat Olaru.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, așteaptă să se îmbogățească după turneul final al Euro de tineret și crede că jucătorii săi vor fi la mare căutare după această competiție.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,88 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: