Life

În ce casă trăiește Monica Tatoiu. Femeia de afaceri are un adevărat paradis la picioarele ei. Ce scrie pe poarta de la intrare

Monica Tatoiu a deschis porțile casei sale și le-a arătat tuturor Raiul pe care l-a construit cu propriile ei forțe.
21.06.2021 | 14:06
In ce casa traieste Monica Tatoiu Femeia de afaceri are un adevarat paradis la picioarele ei Ce scrie pe poarta de la intrare
Monica Tatoiu, femeie de afaceri. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu trăiește într-o casă la care mulți doar visează. Locuința vedetei se află în centrul Bucureștiului. De cum pășești în curtea imensă te lovește o liniște nespecifică pentru agitația din Capitală.

Fosta patroană Oriflame România este înnebunită după flori. Curtea casei sale arată ca o adevărată grădină botanică și impresionează pe oricine.

ADVERTISEMENT

Pe lângă plante, Monica are grijă și de câteva broaște țestoase. Acestora le-a amenajat un loc special. Vedeta are și o micuță cascadă în grădină.

Monica Tatoiu locuiește într-o casă fabuloasă

Tatoiu a spus care sunt locurile ei preferate din casă și din curte, acelea unde se relaxează cel mai bine, printre altele.

ADVERTISEMENT

Pe poarta casei sale este trecută o atenționare pentru cei care intră în curte. „Atenție, proprietatea patrulată și supravegheată de pisici”, scrie la intrarea în curtea Monicăi.

Afacerista este bucuroasă pentru că anul ăsta i-au înflorit toți trandafirii, mai mult ca în oricare alt an, probabil din cauza vremii bune.

ADVERTISEMENT

Vedeta a amenajat și o cascadă special pentru broaștele sale. A spus că iarna are o problemă căci cascada îngheață. Monica a făcut și o glumă pe seama paradisului din curtea ei: „Asta seamănă cu Cascada Bigăr”.

Monica a primit-o și în interiorul casei pe Dana Luțu, reporterița de la Kanal D care a prezentat imaginile fabuloase cu locul în care aceasta trăiește.

ADVERTISEMENT

Afacerista are o mulțime de obiecte vechi, cu o importantă încărcătură sentimentală

L-a prezentat telespectatorilor și pe Monkey, patrupedul pe care în momentul filmării nu l-a lăsat afară pentru că atacă păsările, iar atunci acestea mâncau.

„Ăsta dimineața începe să miaune, se duce după păsări”, a explicat Tatoiu. Femeia de afaceri nu are doar pisici și broaște țestoase, ci și o iguană la care ține foarte mult, pe care o ține în casă.

Doamna Tatoiu colecționează foarte multe fotografii înrămate cu ea și soțul ei și cu alți membri ai familiei. Are o mulțime de tablouri și fotografii puse în ramă pe diferite stative care îi aduc aminte de anumite experiențe trăite de-a lungul vieții.

În locuință are tot felul de piese vechi, de la mobilier până la bibelouri și macrameuri. Are vaze originale moștenite de la mama și bunica ei și o serie de obiecte decorative achiziționate din toate țările prin care a călătorit.

 

 

ADVERTISEMENT