Fotbal intern

În ce condiții poate să ajungă Edi Iordănescu la FCSB: „Atunci voi fi mai mult decât deschis pentru orice discuție”

02.06.2020 | 14:04
In ce conditii poate sa ajunga Edi Iordanescu la FCSB Atunci voi fi mai mult decat deschis pentru orice discutie
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu mai este antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, și a explicat care sunt condițiile pe care le pune pentru a antrena FCSB.

Condițiile în care Edi Iordănescu poate antrena FCSB

Deși Bogdan Vintilă este antrenorul FCSB-ului, iar Gigi Becali a anunțat că îi va prelungi contractul, informație exclusivă FANATIK, Edi Iordănescu a vorbit despre condițiile în care i-ar putea antrena pe „roș-albaștri”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă eu aș putea să fiu cheia în toată ecuația asta. E o situație neplăcută, sunt steliști divizați, steliști adevărați, din păcate, e vorba și de percepție.

Am Steaua în suflet, așa va fi mereu, nu voi contesta niciodată, am crescut, am copilărit și am petrecut o parte importantă din adolescență aproape de clubul din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu voi contesta lucrul ăsta și chiar e o mândrie pentru mine, dar înainte de toate sunt antrenor profesionist și încerc să îmi fac treaba așa cum trebuie”, a mai spus Edi Iordănescu pentru prosport.ro.

„Este păcat că s-a ajuns în situația asta!”

Edi Iordănescu a continuat și a mărturisit că îi pare rău de divizarea suporterilor care s-a petrecut la FCSB: „Este păcat că s-a ajuns în situația asta. Eu nu aș vrea să mai comentez despre dezbinarea asta de la Steaua.

ADVERTISEMENT

Dacă se vor rezolva problemele astea, dacă se va găsi o soluție și va fi interes pentru mine, cu siguranță că voi fi mai mult decât deschis pentru orice fel de discuție”.

„Eu nu am închis ușa nimănui niciodată, dar e adevărat că mulți m-au catalogat ca fiind un antrenor pretențios. Nu mă deranjează și chiar subliniez lucrul ăsta.

ADVERTISEMENT

Eu cred că în fotbalul civilizat și profesionist trebuie să ai condiții să poți să îți asumi obiectivele”, a mai spus Edi Iordănescu.

  • 41 de ani a împlinit Edi Iordănescu pe 16 iunie
ADVERTISEMENT