Fotbal intern

În ce condiții poate să ajungă Marius Șumudică la FCSB. “Să meargă la antrenamentele lui Hagi!”. UPDATE / Răspunsul dur al antrenorului: “Ştiţi cât e scorul?!”

13.05.2019 | 20:18
In ce conditii poate sa ajunga Marius Sumudica la FCSB Sa mearga la antrenamentele lui Hagi UPDATE  Raspunsul dur al antrenorului Stiti cat e scorul

Gigi Becali a anunțat prin intermediul FANATIK Mihai Teja nu va mai continua la FCSB după finalul sezonului 2018 – 2019, toate acestea deoarece formația roș-albastră nu a reușit să câștige titlul pentru al 4-lea sezon consecutiv, perioadă în care trofeul a ajuns la echipe precum Astra Giurgiu, FC Viitorul Constanța și CFR Cluj. Iar Marius Şumudică este favorit să-l înlocuiască.

UPDATE 20:20 /  După ce a anunţat în această dimineaţă că Marius Şumudică are cele mai mari şanse să ajungă la FCSB, Gigi Becali s-a răzgândit şi l-a pus pe Edi Iordănescu în capul listei. Iar Marius Şumudică a reacţionat prompt la emisiunea Fotbal Club de la Digisport şi a anunţat că nu va veni la echipa lui Becali: “Am discutat mult cu MM Stoica în ultima perioadă, Gigi Becali nu mi-a făcut nicio ofertă concretă. Am vorbit şi cu fanii rapidişti, mi-au spus să nu merg acolo. Îl respect pe Gică Hagi, este unul dintre cei mai mari antrenori români în acest moment, dar nu o să merg niciodată la antrenamentele lui Hagi. Şi nu o să merg niciodată să urmăresc un antrenor român, am suficientă experienţă şi cred că rezultatele vorbesc de la sine. Ca să ştiţi, în meciurile dintre Marius Şumudică şi Gică Hagi scorul este 5-3. Gigi Becali a luat cea mai bună decizie, Eduard Iordănescu este antrenorul potrivit pentru FCSB şi îl felicit pe patronul de acolo pentru alegere. Eu îmi doresc să rămân în străinătate, sunt antrenorul lui Al Shabab şi voi continua într-un campionat de afară. Vă mulţumesc”.


În ce condiții poate să ajungă Marius Șumudică la FCSB

Principalul favorit să preia banca tehnică a FCSB-ului este Marius Șumudică, cel care se află sub contract cu Al Shabab dar care poate pleca dacă plătește clauza de reziliere în valoare de 150.000 de euro. Gigi Becali a dezvăluit care sunt condițiile ca fostul antrenor de la Astra Giurgiu și Rapid București să ajungă pe banca tehnică a vicecampioanei României.

“Nu aș face nimic împotriva suporterilor. Nu îi consult când vine vorba de transferuri, dar la antrenor da. Eu le spun pe cine vreau, dar dacă nu vor… nu îl iau. Dacă peste 80% îl vor pe Marius Șumudică, atunci îl iau. Eu sunt prieten cu el, dar o să îi spun că vreau să meargă la 5 antrenamente la Hagi. Vreau să văd cum face Hagi ca să joace cu o atingere. Cum face el asta? Eu nu vreau cu două atingeri, vreau cu una. Eu vreau să văd cum joacă Hagi…”,  a spus Gigi Becali la Pro X. Acesta a comentat și în legătură cu șansele ca Dan Petrescu să o antreneze pe FCSB. “Eu nu mi-l permit pe Dan Petrescu. Nu am atâția bani pentru el”.

Cum va colabora Marius Șumudică cu Mihai Stoica

Gigi Becali a vorbit și despre șansele ca Mihai Stoica să nu îl accepte pe Marius Șumudică la gruparea roș-albastră. Acesta susține că directorul sportiv este foarte apropiat de el, dar că niciodată nu va comenta dacă acesta o să decidă să îl aducă pe actualul tehnician al lui Al Shabab și că decizia finală o să fie luată de el.

“Meme Stoica e prieten meu. Nici Meme nu e în măsură ca să îmi spună pe cine să angajez. E fratele meu, comunic cu el, dar nu el hotărâște. Dacă eu iau o hotărâre, atunci îi spun lui Mihai să își vadă de treabă, să nu comenteze, să nu se bage”, a mai spus Gigi Becali.

Răspunsul fanilor de la FCSB

După ce Gigi Becali a anunțat că îl va aduce pe Marius Șumudică la FCSB dacă o să fie acceptat de 80% dintre fanii echipei roș-albastre, ultrașii din Peluza Roș-Albastră au postat un mesaj pe pagina de Facebook prin care anunță că antrenorul român de la Al Shabab nu are ce căuta la FCSB.

Mesajul postat de fanii FCSB-ului pe pagina de Facebook