Sport

În ce condiții se poate impune Dinu Todoran în fața lui Gigi Becali: „Dacă o să-ți iasă, te lasă și data viitoare”

Colaborare dintre Dinu Todoran și Gigi Becali este un subiect tot mai dezbătut, având în vedere dorințele patronului FCSB.
04.06.2021 | 20:53
In ce conditii se poate impune Dinu Todoran in fata lui Gigi Becali Daca o sati iasa te lasa si data viitoare
ADVERTISEMENT

Ioan Andone și Florin Bratu au vorbit despre numirea lui Dinu Todoran pe postul de antrenor principal la FCSB, dar și despre condițiile în care acesta se poate impune în fața patronului.

Fostul atacant al lui Dinamo este sigur că un antrenor se poate impune la FCSB, dacă are o comunicare bună cu patronul și dacă dă dovadă de atitudine.

ADVERTISEMENT

În ce condiții se poate impune Dinu Todoran în fața lui Gigi Becali

Florin Bratu a vorbit despre ce ar trebui să facă Dinu Todoran pentru a se impune în fața lui Gigi Becali și să nu pară un simplu angajat al clubului, cum s-a întâmplat în trecut cu Toni Petrea, Bogdan Argeș Vintilă sau Nicolae Dică:

„Dinu Todoran are inteligența necesară să aibă o comunicare bună cu patronul și cu MM Stoica. Dacă există această comunicare, pot să fie meciuri în care el să spună ceva, dar tu ca antrenor o să vorbești și îi spui:

ADVERTISEMENT

’Patroane, simt că e mai bine altfel, mergi pe mâna mea și nu o să fie rău!’. Dacă o să-ți iasă, te lasă și data viitoare, credeți-mă ce spun”.

„Cei care au avut succes la FCSB, așa au făcut. Dacă ai argumente, când un om cu bani, un patron te simte că ești pregătit, atunci te lasă să faci ce vrei. E vorba despre atitudine și comunicare”, a mai spus Florin Bratu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Dinu antrena foarte bine și în Divizia C”

Ioan Andone a vorbit despre Dinu Todoran, pe care îl cunoaște și ca fotbalist, dar și ca antrenor, spunând despre el că antrena foarte bine echipa a doua a Voluntariului și este sigur că nu va avea probleme în comunicarea cu Gigi Becali:

„Dinu antrena foarte bine în Divizia C și 3-4 meciuri cât a fost la echipa mare, că dacă nu pierdea cu Dinamo ar fi rămas. Acum, el știe cel mai bine, știe ce vrea Gigi de la el, el trebuie să se impună, pentru că e un vestiar cu greutate la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi nu e un om care să nu înțeleagă ce vorbești cu el, care să nu asculte nimic. Din acest motiv cred că Dinu va fi ascultat și va putea să își pună ideile în parctică la echipă”.

„Nu era un titular la Hajduk, de-aia pleca în liga 3 din Germania. Gigi joacă fără vârf de atac, am înțeles că au plecat toți, acum joacă numai cu Tănase vârf fals”, a comentat Ioan Andone venirea lui Stipe Vucur, noul fundaș central al FCSB-ului.

Stipe Vucur este jucătorul transferat de Gigi Becali la FCSB. Fotbalistul are cetăţenie austriacă și croată, are 1,95 metri și a evoluat ultima dată la Hallescher FC, în a treia ligă din Germania.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,75 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT