Life

În ce emisiune nouă ar putea apărea Cristina Spătar, din postura de prezentatoare: „Cochetez cu ideea, sper să îmi iasă”

Cântăreața Cristina Spătar își dorește să treacă la un alt nivel și să fie prezentatoare de televiziune. Aceasta a dezvăluit că vrea un proiect care să fie bazat pe folclor.
29.03.2022 | 07:19
In ce emisiune noua ar putea aparea Cristina Spatar din postura de prezentatoare Cochetez cu ideea sper sa imi iasa
ADVERTISEMENT

Cristina Spătar are planuri mari pentru viitorul său. Aceasta plănuiește să revină pe micul ecran și chiar să fie prezentatoare.

Cristina Spătar vrea să fie prezentatoare TV. Ce emisiune ar vrea să prezinte

Cântăreața a spus că are în plan un proiect de televiziune care să fie legat de folclor. Mai mult decât atât, ea își dorește și o echipă de PR care să o reprezinte.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc un proiect în televiziune, dar ceva nișat pe folclor. Asta vreau să fac. Acum mă gândesc, sunt în discuții.

Sper să reușesc să îmi iau o echipă de PR. Momentan e doar o idee, sunt în discuții. Să vedem ce o să iasă”, a declarat artista pentru WowBiz.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, dorința artistei este doar la stadiul de idee, dar aceasta speră că se va materializa în ceea ce își propune, anume un proiect TV în care să fie prezentatoare.

Cristina Spătar vrea să aibă propria emisiune. Cu cine ar urma să o prezinte

Mai mult, aceasta a dezvăluit că are concerte și că vrea chiar să înregistreze și niște piese de folclor. Alături de ea, această viitoare emisiune ar urma să fie prezentată de un coleg din breaslă, a mai dezvăluit cântăreața Cristina Spătar pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

„Acum am concerte, urmează să înregistrez câteva piese de folclor, dar vreau un proiect de televiziune, pe care să îl moderez eu, împreună cu un coleg de-al meu, mă gândesc, cochetez cu ideea. Vreau să fie strict pe folclor.

Eu iubesc muzica populară și mi-aș dori să mă duc în zona asta. Sper să îmi iasă ce mi-am propus”, a mai dezvăluit Cristina Spătar.

ADVERTISEMENT

Artista a mai vorbit și despre gândul de a pleca din țară. Aceasta nu vrea să plece deocamdată, dar este o variantă pe care o ia în calcul pentru copiii săi, atunci când ei vor merge la studii.

ADVERTISEMENT