Life

În ce film vor juca Smiley și Gina Pistol. Cântărețul a primit rolul principal

Fanii vor avea ocazia să-i vadă pe Smiley și pe Gina Pistol într-o ipostază diferită. Cei doi vor juca într-un film regizat de Iura Luncașu, Artistul a obținut rolul principal pentru prima dată.
19.01.2022 | 10:51
In ce film vor juca Smiley si Gina Pistol Cantaretul a primit rolul principal
În ce film vor juca Smiley și Gina Pistol.
ADVERTISEMENT

Smiley și pe Gina Pistol le-au pregătit fanilor o surpriză. Vor face echipă și în plan profesional.

Cei doi apar în filmul Odată pentru totdeauna, în regia cunoscutului Iura Luncașu.

Pentru prima dată, cântărețul a primit rolul principal.

În ce film vor juca Smiley și Gina Pistol. Cântărețul a primit rolul principal

Nu este pentru prima dată când Smiley a fost distribuit într-un film. Acesta a mai avut de-a lungul timpului roluri secundare în pelicule precum Selfie, Oh Ramona, Nașa, Triplusec, dar și un rol principal în serialul Cu un pas înainte.

ADVERTISEMENT

În Odată pentru totdeauna cântărețul îl va juca pe Alex, un regizor de succes care trece printr-o perioadă dificilă luptându-se cu depresia. Decide să se întoarcă în satul natal, iar familia sa îl însoțește și îl va ajuta să se regăsească. În final, acesta reușește să descopere adevăratul sens al vieții.

Alături de Smiley, în film apare și iubita sa Gina Pistol. Nu este pentru prima dată când cei doi au un astfel de proiect. În trecut au făcut parte din distribuția filmului Oh, Ramona.

ADVERTISEMENT

În filmul Odată pentru totdeauna, regizat de Iura Luncașu apar și Ada Galeș, Cosmin Natanticu, Augustin Viziru sau Mihnea Luncașu.

Film
Odată pentru totdeauna

Filmările au avut loc în pandemie și totul a fost ținut secret, mai ales că Smiley se află la primul rol principal într-o dramă și toți au vrut să se asigure că lucrurile vor merge bine.

ADVERTISEMENT

Potrivit Click, pelicula s-a filmat în câteva săptămâni. Premiera ar putea avea loc în primăvara acestui an.

“Ne vom apuca din nou de filmat pentru comedia dramatică cu final pozitiv „O dată pentru totdeauna”, în care Smiley va avea rolul principal. Am lucrat bine împreună cu el vara aceasta și mai facem un proiect în care vor mai juca actori precum Ada Galeș, Cosmin Natanticu, Augustin Viziru, Sali Levent și Adelina Pestrițu într-un rol mai mic.

ADVERTISEMENT

Știți că eu lucrez cu multe vedete pe roluri secundare și îmi place așa.  Cu noile reguli şi reglementări vom vedea când vor ajunge în cinematografe cu proiectele terminate însă vom aștepta. Am și eu o strategie și vom vedea ce se va întâmplă”, a declarat regizorul Iura Luncașu, pentru click.ro în toamna anului trecut.

ADVERTISEMENT