Life

În ce investește Andra Gogan banii pe care îi câștigă: ”O nouă șansă să-mi trăiesc viața”

Andra Gogan și fratele ei, Răzvan, au vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre succesul lor, în ce investesc banii pe care îi câștigă, dar și ce planuri au de sărbători.
12.11.2022 | 17:40
In ce investeste Andra Gogan banii pe care ii castiga O noua sansa sami traiesc viata
Andra și Răzvan Gogan, doi frați de succes. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Gogan și fratele ei au acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK în care au dezvăluit ce planuri au de sărbători, cum se bucură de succesul pe care îl au mai ales în rândul tinerilor, dar și ce surprize pregătesc pentru spectacolul din 1 Decembrie 2022 de la Sala Palatului.

Andra și Răzvan Gogan fac mare show pe 1 Decembrie la Sala Palatului

Tânăra care a colaborat cândva cu trupa 5GANG și-a lansat propria ei formație cu care realizează o serie de producții video, nu neapărat muzicale. Andra a ajuns la inimile tuturor cu sketch-urile pe care le face cu fratele ei, cu dansurile și melodiile disponibile pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Vedeta în vârstă de 24 de ani este populară și pe alte rețele, precum TikTok sau Instagram. Pe Insta, Andra e urmărită de peste 940.000 de persoane, iar contul ei de TikTok se bucură de 10,2 milioane de fani, un număr de-a dreptul impresionant!

-Bună, Andra și Răzvan! Pe 1 Decembrie, faci mare show la Sala Palatului, da?

Va fi super și îi aștept pe toți, de la cel mai mic la cel mai mare, de toate vârstele!

-Cum te-ai gândit să faci spectacolul la Sala Palatului, unde, în general, ajung artiști mari, cu o carieră imensă în spate! Tu, la doar 24 de ani, ajungi pe scena asta mare. Simți vreo presiune?

ADVERTISEMENT

Este presiune, pentru că e cel mai mare loc din București, poate chiar toată țara, unde vin artiști foarte mari. Ideea este că trebuie să dăm startul cândva și ăsta a fost momentul cel mai bun, să spargem gheața! E chiar în prima zi de iarnă. Toți au avut un start cândva, poate acum 8 ani, poate acum 10 ani și ăsta e startul nostru.

„Va fi cu mult dans”

-Poți să ne spui la ce să se aștepte lumea?

Andra: În primul rând, energia e foarte mare. La show-urile mele și ale lui Răzvan există mereu. Nu facem show-uri obișnuite. Îi facem pe oameni să interacționeze foarte mult cu noi, să danseze, să se simtă bine…

ADVERTISEMENT

Răzvan: Să doarmă bine după!

Andra: Să doarmă bine noaptea, da! Avem diverse surprize pe care le-am pregătit: o poveste de Crăciun pe care o lucrăm acum și un show pe bune, care chiar arată foarte bine. Va fi cu mult dans. La mine e mai mult dans decât cântat.

-Te antrenezi cu cineva, ai vreun coregraf sau vă faceți singuri dansurile?

Andra: Noi le facem. Eu cu echipa de dansatori. Sunt fetele mele din academie, sunt băieții și prieteni de-ai mei. Ne-am strâns cu toții și lucrăm la un moment minunat de Crăciun.

ADVERTISEMENT

În ce bagă banii frații Gogan: „Eu cumpăr echipament, ea își ia haine”

-Cum vă bucurați voi de succesul ăsta? Dați vreun party, mergeți în cluburi?

Răzvan: Ne cumpărăm chestii. Eu, dacă are succes un serial sau un film pe care îl facem, cumpăr echipament pentru următorul. Dacă are succes un concert, ea își ia haine pentru următorul spectacol.

Andra: Sau plecăm undeva. Călătorim. Poate plecăm din țară să ne mai dăm un refresh, să mai schimbăm un pic cultura și oamenii.

Cum a depășit Andra Gogan momentele dificile cu care s-a confruntat

-Au fost momente dificile în toată munca asta, ai zis vreodată că nu mai poți face față?

Au fost momente și chiar le-am cerut oamenilor să-mi dea din energia și gândurile lor frumoase, dar mi-am revenit gândindu-mă că este o nouă zi și o nouă șansă să-mi trăiesc viața.

Noi trebuie să fim foarte fericiți când ne trezim că suntem sănătoși, suntem bine și putem să trăim la maximum fiecare secundă. Încercăm să ne luăm energia din ce se întâmplă în jurul nostru și din activitățile pe care le facem și să ne înconjurăm de oameni faini.

-Aveți planuri de sărbători? Încep să bată la ușă…

Răzvan: Mergem la bunici, de Crăciun.

andra și răzvan gogan
Frații Andra și Răzvan Gogan, într-una dintre vacanțele lor. Foto: Instagram

Ce își dorește tânăra artistă de la 2023: „Ne-am focusat mai mult pe treabă, în loc să ne focusăm pe prieteni”

-Aveți bunici la țară?

Andra: Nu sunt la țară, ci la Buzău, în oraș. De Revelion vrem să plecăm. Părinții și-au făcut deja planuri.

Răzvan: Ei merg în Insulele Canare… Noi momentan nu prea știm. Eu ziceam un New York, Andra zice UK. Sau Laponia, de ce nu?

-Andra, ce îți dorești pentru 2023?

Îmi doresc să îmbin utilul cu plăcutul mai mult. Toată viața am fost pasionați de ce facem, doar că ne-am focusat mai mult pe treabă și pe activități, în loc să ne focusăm pe relaxare și prieteni și oameni cu care să ne simțim bine. Anul 2023 va fi jumate muncă, jumate timp petrecut cu prietenii și plecări.

ADVERTISEMENT